19.3 C
Belgrade
subota, 13 avgusta, 2022

KORONAVIRUS: Pljunuo je pa preminula, istraga u toku

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Radnica britanskih železnica preminula je od koronavirusa nakon što ju je pljunula nepoznata osoba dok je radila na stanici Viktorija u Londonu, saopštio je Sindikat zaposlenih u saobraćaju (TSSA).


- Advertisement -

Belu Mudžinga (47) i njen kolega bili su na poslu 22. marta, kada ih je pljunula nepoznata osoba, da bi se kasnije u njihovom pravcu i namerno zakašljala. Zatim je ta osoba rekla kako je zaražena koronavirusom, od koga je radnica Železnica preminula 5. aprila, navode britanci, dok je u toku istraga.

Koronavirus i Istraga Britanske policije

Britanska policija je posle ovog nesvakidašnjeg incidenta saopštila da je pokrenuta istraga protiv neimenovanog počinioca, piše CNN.

Koronavirus,

Britanska prometna policija priopćila je da je pokrenula istragu o incidentu, piše CNN.

- Advertisement -

Inače, Sindikat zaposlenih u saobraćaju je saopštio da je Beli Mudžinga bolovala od hroničnih respiratornih problema zbog kojih je ranije morala da ide na operaciju.

O zdravstvenom stanju

Dodaje se da je uprava znala za njeno zdravstveno stanje i da je, čak i nakon incidenta, nesrećna Beli nastavila da radi sve do 25. marta, kada je njen lekar rekao da mora da ide na bolovanje.

Nakon toga je hospitalizovana, borila se sa koronavirusom, ali nažalost, iz ove borbe nije uspela da izađe kao pobednik.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti