HAOS!ĐUKANOVIĆ I ROTŠILD ORGIJALI:Gejevi, trandže i starlete

Obavezno pročitajte

Đukanović domaćin seks žurki

Hapšenje prostitutki iz Srbije Milice S. (23) i Jasne Božić (36), koje su organizovale seks za imućne Crnogorce, još jednom je potvrdilo da je ova zemlja prava meta za jahting-prostituciju. Naime, čarima srpskih lepotica noći nije odoleo čak ni Natanijel Rotšild (50), naslednik zloglasne bankarske imperije.

Naime, on nije žalio para da u mondenskom letovalištu Porto Montenegru, rezervisanom samo za one sa izuzetno dubokim džepom, organizuje rođendansku žurku, naravno, uz obavezne starlete, pevačice, glumice i manekenke, kojima je osnovna delatnost samo paravan za prostituciju.

- Advertisement -

Žurka, tačnije, bahanalije na bazenu Lido mar i širom tivatske marine trajale su puna dva dana, uz opsadu srpsko-engleskog obezbeđenja koje je čuvalo “zabranjeni grad”. Uz “domaćina”, crnogorskog predsednika Mila Đukanović i Natanijelove roditelje Serenu i Jakoba.

Žurku nisu propustili ni ruski oligarh Oleg Deripaska, lord Piter Mendelson iz kabineta Tonija Blera i Gordona Brauna, glumica Sintija Nikson, zvezda serije “Seks i grad”, princeza Florens fon Prusen…

Uz gej-animatore i transvestite dekor-žurke od milion funti bila je mala armija prostitutki, tako da nema sumnje da su i seksualne fantazije bogataša bile ispunjene.

Devojke na jahtama moćnika u Crnoj Gori za jedan vikend mogu da zarade do 3.000 evra, što im ugovaraju makroi, dok je cena sata seksa do 500 evra.

– Ima tu veoma mladih devojaka, nalik običnim devojkama, koje ni po čemu ne biste prepoznali kao prostitutke, ali je najviše silikonskih lepotica, koje do Tivta dolaze privatnim avionima, luksuznim lirdžetovima i cesnama, a onda gliserom idu do jahte klijenata.

marini Porto Montenegro zaštita privatnosti klijenata je osnovni postulat poslovanja, tako da je i identitet prostitutki zabranjena tema, čak i za policiju. Neke od devojaka već dobro znam jer dolaze godinama – priča jedan od tamošnjih skipera za Srpski telegraf.

Ipak u Budvi i Baru, zbog povoljnijih cena, daleko je traženija srpska madam Jasna od, na primer, crnogorske madam Željke Rolović (43), koja je proslavila i Soraju Vučelić (34), sa kojom se upoznala još kao devojčica, dok su boravile u Domu za nezbrinutu decu u Bijeloj.

– Tajkuni, političari i biznismeni koji trenutno krstare Jadranskim morem preko tajnih kanala dolaze do prostitutki Božićeve i ona im nudi devojke iz kataloga po određenoj ceni.

Lovatori za seks po satu sa Jasninim devojkama izdvajaju i do 300 evra, dok ih noć sa njenim prodavačicama ljubavi košta duplo više, što je daleko manje novca nego što traži madam Željka za svoje pulenke – opisuje upućeni izvor.

Đukanović i režim su i te kako upućeni u dešavanja na primoriju, smatraju to svojevrsnim turizmom, zbog toga dolazi elita u Crnu Goru-kaže za naš portal Ž.M. iz Kotora i dodaje da mu do sada nije bilo poznato da i Đukanović posećuje takve žurke, ali da ga ništa ne čudi.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vučić o uvođenju sankcija Rusiji: „Možda će pridikama da me ubede“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je tokom obraćanja iz Njujorka, gde prisustvuje zasedanju Generalne skupštine UN, izjavio da „Srbija još...

Još priča na sličnu temu