RTS za toalet papir dao 230 miliona

Obavezno pročitajte

Rts i toalet papir

Nakon što je zaposleni u RTS-u, snimatelj Vasko Vasović, u intervjuu za portal Direktno izneo niz nepravilnosti koje je Državna revizorska institucija našla u trošenju sredstava kroz javne nabavke, polemiku je, doduše samo među zaposlenima, nastavio v.d. direktora javnog servisa.

U cirkularnom mejlu koji je poslao svim radnicima na RTS-u, u kom moli da „to obraćanje zadrže za sebe“, a u koje je Danas imao uvid, Bujošević je odgovorio na Vasovićeve optužbe iznete u tekstu, nazivajući ga „većim revizorom od revizora“, jer je navodio detalje izveštaja koji je „javno dostupan“.

- Advertisement -

Prepirka je ipak završila u javnosti, jer je Vasko Vasović na ovo obraćanje odgovorio javno, a oba pisma prosledio medijima.

„Siguran sam da su mnogi od vas pročitali intervju Vaska Vasovića sajtu Direktno. Nemam nikakvu obavezu prema Vasku i sajtu Direktno kojim upravlja Dragan Đilas, ali imam moralnu obavezu prema svakom zaposlenom u RTS da odgovorim na optužbe iznete u intervjuu. Molim sve zaposlene da ovo obraćanje zadrže za sebe. Ne želim da se ova priča nastavlja po sajtovima, društvenim mrežama i tabloidima. Previše je plaćenih tekstova protiv RTS, previše je ispiranja usta našom kućom, da bi mi sebi dozvolili luksuz da još dodajemo novu džebanu. Jer, šta god da kažete, šta god da je istina, to u medijskoj i političkoj igri oko RTS nije bitno. Oni koji znaju iz kojih interesa nas napadaju, činiće to i dalje, jer njima činjenice ništa ne znače“, navodi Bujošević u pismu.

Ostavite komentar

Najnovije objave

EULEKS: Nismo bili sprečeni da prisustvujemo ili posmatramo operaciju u Banjskoj

Misija Euleks na Kosovu je saopštila da ni na koji način nije bila sprečena da prisustvuje ili posmatra operacije...

Još priča na sličnu temu