BRUTALNA DIKTATURA: Nogo u stanici Savski venac, narodu pišu kazne! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Nogo priveden

Srđan Nogo je priveden u policijsku stanicu Savski venac, a kako saznajemo režim pokušava da mu napakuje sramnu optužnicu. Ovo je do sada nezabeležen progon političkog protivnika, koji je viđen u istoriji samo u najvećim svetskim diktaturama.


- Advertisement -

Sednica skupštine završena je nakon što su poslanici položili zakletvu. Interesantno je da nije izabran predsednik Skupštine.

Prethodno je Noga u Sajaravskoj ulici zaustavilo čak 9 vozila policije, zbog čega je cela ulica bila blokirana za saobraćaj čak sat vremena!

Takođe, zvanično policija, a zapravo ogavne sluge Aleksandra Vučića, pisale su prijave i kazne od 5.000 okupljenom narodu, što mora da ostane upamćeno i ne sme da se zaboravi posle pada nakaradnog režima.

Komisija RIK potvrdila je mandate svih 250 narodnih poslanika, uprkos brojnim prigovorima DJB na izborni proces.

10.35 – Određena pauza od 60 minuta
Nakon što je izabrana verifikaciona komisija određena je pauza od 60 minuta. Potom će biti potvrđeni mandati poslanika.

10.30 – Ispred Skupštine okupljeni su demonstranti, a kako saznajemo, komunalna policija je na licu mesta i uručuje kazne u iznosu od 5.000 dinara, jer skup nije prijavljen

Za 10 časova je zakazan početak, a ispred Skupštine se trenutno okupilo oko stotinak građana. Policija legitimiše ljude ispred parlamenta i u Pionirskom parku.

Kako je za „Srbin info“ potvrdio Damnjan Knežević, lider Narodnih patrola, policija je uhapsila Srđana Noga! Ovo predstavlja neverovatan progon političkih protivnika od strane režima Aleksandra Vučića i to na dan kada se konstituiše jednopartijska Skupština! Parodija Vučićeve „demokratije“ u punom sjaju. Pratite dešavanja uživo na „Jutjub“ kanalu „Srbin info“.

Ispred Skupštine uhapšen je i demonstrant koji je kod sebe imao kutiju jaja! Trenutno (oko 10 časova) je okupljeno više od hiljadu građana.

Mućak za mućak – rekao je monah Antonije i jajima gađao kad god se neko pojavi na vratima Vučićeve lažne Skupštine. U tome su mu se pridružili i drugi građani.

U Skupštinu je stigao i Aleksandar Šapić, lider SPAS, kojem će ovo biti prvi mandat u Narodnoj skupštini. Okupljeni građani su i njega ispratili zvžducima. Odmah za njim u zgradu je ušao i Milan Krkobabić, predsednik PUPS.

Jake snage Žandarmerije su stigle iz Novog Sada u Beograd.

Saša Radulović, lider DJB koji je i organizator okupljanja ispred skupštine, požalio se na tviteru na postupanje policije prema njemu i njegovim pristalicama. U međuvremenu, okupljeni uzvkuju “lopovi, izdaja”. “bruko Srbije”.

Vučićevi poslanici su počeli da dolaze u Skupštinu. Prvo su stigli Ivica Dačić, Dušan Bajatović i Dragan Marković Palma.

Pogledajte kako je bilo uoči početka protesta ispred Skupštine

Ostavite komentar

Najnovije objave

ADRA: 4.000 ljudi na ulicama Beograda, država otežava beskućnicima

Nevladina organizacija ADRA je u proteklih godinu dana pružila podršku za 1.850 osoba, od kojih su 95 odsto primarni...

Još priča na sličnu temu