-1.3 C
Belgrade
utorak, 25 januara, 2022

NOGO: Pomilovaću svakoga ko ubije izvršitelja, ali Vučić mi treba živ kako bi odgovarao za sve!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

U najnovijem izdanju emisije „Bez ustručavanja“ gost je bio Srđan Nogo. Za Noga Srbiji nije potrebna treća, već druga opcija. Po njemu, celokupna politička ponuda je zapravo jedna opcija koja je u međusobnom dogovoru. Njihov cilj je da uđu u skupštinu, bilo gradsku bilo republičku, i da sebi obezbede finansiranje iz državnog budžeta i to im je bitnije od interesa građana.

Nogo smatra da je najbolje da se referendum koji je zakazan za 16. januar uopšte ne održi. Promene ustava potpuno će izdvojiti sudsku vlast od kontrole građana i sudije će postati ekspozitura interesa stranih sila koje najviše zagovaraju da se referendum održi.

Ovaj referendum nikome ne odgovara, ni vlasti ni opoziciji, Nogo tvrdi da odgovara stranim obaveštajnim službama koje su još od 1996. godine počeli da osvajaju srpsko pravosuđe.

- Advertisement -

On smatra da je jedini način da se građani zaštite od sudske nepravde fizička sila koja se po svim zakonima može kvalifikovati kao nužna samoodbrana i, ako Nogo bude bio predsednik ili ministar pravde on će abolirati sve one koji su silom pokušali da zaštite svoj život od korumpiranog pravosuđa.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti