GLIŠIĆ: Ako se Vučić povuče – to znači kraj SNS, sledi najcrnji i najgori scenario za Srbiju

Obavezno pročitajte

Predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić rekao je saradnicima da je spreman da se povuče, objavio je sinoć TV Pink, navodeći da je nakon obraćanja saradnicima, Vučić napustio centralu SNS.

Vučić je, kako navodi Pink, partijski vrh upoznao sa pritiscima Zapada na Srbiju u vezi sa Kosovom, a nedugo potom je napustio partijsku centralu.

- Advertisement -

Pojedini funkcioneri pokušali su, kako saznajemo, da pametuju i govore kako ni slučajno ne treba prihvatiti dalje pregovore sa EU i SAD„, objavio je na svom portalu Pink.

Pozivajući se na neimenovane izvore, Pink navodi kako je Vučić „sve to strpljivo slušao, a onda poručio da će se on povući, ako neko misli da može i ume bolje“.

Rekao je da će – „ako narod odbije pregovore i ako neko misli da treba da ekonomski uništimo zemlju, on vođenje prepustiti pametnijima od sebe“.

Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić rekao je da ako Aleksandar Vučić ostane pri svome da podnese ostavku, da je to kraj SNS. On je za televiziju Pink kazao da bi to bio i kraj karijere koju je SNS imala na političkoj sceni Srbije.

Glišić smatra da nakon toga sledi nešto što je, kako je rekao, „najcrnji i najgori scenario za Srbiju“ koji ne sme ni da zamisli.

On je, iako nije obrazložio da li je Vučić rekao u kojim okolnostima će podneti ostavku, da li na mesto predsednika stranke ili republike, ponovio da „ako je podnese i ako ostane pri tome, to je nešto najgore što će se desiti Srbiji“, preneo je RTS na svom sajtu.

Vučić će, kako je ranije najavljeno, danas prisustvovati sednici Vlade Srbije koja počinje u 11 časova, a da građanima će se obratiti u 20 časova.

Source021

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu