NOVOSADSKI SNS: Vučić ne sme da bude sam u borbi za teritorijalni integritet

Obavezno pročitajte

Novosadski odbor Srpske napredne stranke saopštio je danas da „u jednom od najvažnijih trenutaka novije srpske istorije“ pruža punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u vođenju politike koja će, kako su naveli, obezbediti konačni mir na prostorima Kosova i Metohije, a „istovremeno zaštititi srpski narod i svetinje od daljeg pogroma“.

„Naprednjaci Novog Sada pozivaju sve aktere srpske političke scene da se u ovom odsudnom trenutku, kada su Srbija i njen predsednik pritisnuti sa svih strana neverovatnim ucenama, stave pod istu zastavu i pokažu jedinstvo koje će pokazati svetu koliko srpskom narodu znači južna pokrajina“, navodi se u saopštenju SNS.

Ističe se da je „borba za mir i teritorijalni integritet Srbije koju vodi predsednik Vučić“ najveći nacionalni interes, kao i da u toj borbi ne sme da bude sam.

U saopštenju se dodaje i da pitanje Kosova i Metohije ne sme da bude tema dnevnog prepucavanja političkih stranaka, kao i da neće da razmišljaju o povlačenju Vučića sa funkcije, koje „zagovaraju pojedinci željni da zauzmu njegovo mesto i time Kosmet predaju onima koji nam ga otimaju“.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

PORUKA NEMCIMA IZ RUSKE DUME: Uništićemo vaše tenkove kao i pre 80 godina

Vjačeslav Volodin, predsednik ruske Dume, izjavio je da će tenkovi koje će Nemačka isporučiti Ukrajini doživeti istu sudbinu kao...

Još priča na sličnu temu