NOVOSADSKI SNS: Vučić ne sme da bude sam u borbi za teritorijalni integritet

Obavezno pročitajte

Novosadski odbor Srpske napredne stranke saopštio je danas da „u jednom od najvažnijih trenutaka novije srpske istorije“ pruža punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u vođenju politike koja će, kako su naveli, obezbediti konačni mir na prostorima Kosova i Metohije, a „istovremeno zaštititi srpski narod i svetinje od daljeg pogroma“.

„Naprednjaci Novog Sada pozivaju sve aktere srpske političke scene da se u ovom odsudnom trenutku, kada su Srbija i njen predsednik pritisnuti sa svih strana neverovatnim ucenama, stave pod istu zastavu i pokažu jedinstvo koje će pokazati svetu koliko srpskom narodu znači južna pokrajina“, navodi se u saopštenju SNS.

- Advertisement -

Ističe se da je „borba za mir i teritorijalni integritet Srbije koju vodi predsednik Vučić“ najveći nacionalni interes, kao i da u toj borbi ne sme da bude sam.

U saopštenju se dodaje i da pitanje Kosova i Metohije ne sme da bude tema dnevnog prepucavanja političkih stranaka, kao i da neće da razmišljaju o povlačenju Vučića sa funkcije, koje „zagovaraju pojedinci željni da zauzmu njegovo mesto i time Kosmet predaju onima koji nam ga otimaju“.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

Medvedev: Najrealniji rizik od sukoba Rusije i NATO još od perioda kubanske krize

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev izjavio je danas da od kubanske raketne krize 1962. godine pretnja direktnog sukoba...

Još priča na sličnu temu