ČEDOMIR STOJKOVIĆ U STRAHU

Obavezno pročitajte

Aktivista više ruskih i antiputinovskih organizacija, advokat Čedomir Stojković, u Valjevu i okolini poznatiji pod nadimkom „Čeda podmornica“, u narednim danima planira da podnese zvaničan zahtev MUP-u Srbije da dobije policijsku zaštitu.

Naime, Stojković je svojim poverljivim ljudima iz nevladinog sektora saopštio da je ustanovio da ga tajno prate i opserviraju ljudi od srpskih patriotskih lidera Vojislava Šešelja i Siniše Vučinića.

Stojković je zbog takvih paranoidnih oblika ponašanja, nedavno u beznađu poslao svog druga sa fakultetskih studija koji je poreklom iz Trebinja, da prenese njegovu molbu Siniši Vučiniću, da ovaj „više ne šalje ljude na njega“, ali Vučinić je grubo oterao posrednika, koji je jedva izvukao živu glavu.

Očigledno da „Čeda podmornica“, umišlja da ga prate Šešeljevi i Vučinićevi ljudi, jer da je i zaista tako, ne bi se on mnogo našetao beogradskim ulicama.

Ostavite komentar

Najnovije objave

PORUKA NEMCIMA IZ RUSKE DUME: Uništićemo vaše tenkove kao i pre 80 godina

Vjačeslav Volodin, predsednik ruske Dume, izjavio je da će tenkovi koje će Nemačka isporučiti Ukrajini doživeti istu sudbinu kao...

Još priča na sličnu temu