FRANCUSKI POLITIČAR OTVORENO PROGOVORIO: Sada se na ulicama Francuske dešava Kosovo

Obavezno pročitajte

Ivan Benedeti, predsednik francuske partije Les nationaliste, kaže da se ono što se dešavalo na Kosovu 1999. sada dešava na ulicama francuskih gradova.

– Ono što se dešava u Francuskoj od prošle nedelje je užasno. Imamo 700 povređenih policajaca, 1000 prodavnica opljačkano i spaljeno, na hiljade automobila spaljeno. Neredi su bili užasni, ali mi francuske patriote smo znali da će se tako nešto desiti jer to je posledica 70 godina migracije. Prvo su bile ekonomske migracije, a od 1974. migracija iz kolonija. Ono što se desilo na Kosovu se dešava sad u Francuskoj. Oni koji su došli spolja sada kažu „vaša zemlja nije više vaša zemlja, sad je to naša zemlja.“  To je neprihvatljivo – kaže Benedeti.

- Advertisement -

On je rekao da NATO više nije vojna alijanska koja je imala cilj da vojno zaštiti članice već da je to politička alijansa koja ima za cilj da uništi sopstvene nacije i implementira program DŽodža Soroša „Otvoreno društvo“ i da opljačka bogatstvo svih zemalja. 

– Za postizanje tog cilja koriste različite metode izazivanja sukoba, raspirivanja mržnje, otpočinjanja ratova itd. Zbog toga mi želimo da NATO ode iz Evrope. Kosovo je u srcu svih slobodnih Evropljana, mi moramo stati u odbranu Kosova sa Srbima. Zato smo ovde da kažemo Kosovo je Srbija – rekao je Benedeti na skupu “Evropska desnica o krizi na Kosovu” koji je u subotu održan u Beogradu u organizaciji Srpske desnice.

Na skupu su učestvovali predstavnici desničarskih partija iz Grčke, Rumunije, Italije, Španije, Francuske, Nemačke i Velike Britanije.

Ostavite komentar

Najnovije objave

PJONGJANG: Svako mešanje u naše operacije sa izviđačkim satelitima je objava rata

PJONGJANG – Severna Koreja je danas saopštila da će svako mešanje u svoje operacije sa izviđačkim satelitima smatrati objavom rata...

Još priča na sličnu temu