14 C
Belgrade
ponedeljak, 16 maja, 2022

DROGIRANI MITROVIĆ: Urokao se, izrokao, pa jebe mater svim građanima! A sin neka gazi srpsku decu!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Vlasnik ružičaste imperije, Željko Mitrović, koji se nalazi pod patronatom Aleksandra Vučića, toliko se osilio zbog činjenice da ima moćnu zaleđinu, da više ni ne pazi šta priča na društvenim mrežama i kako se obraća ljudima koji ne dele njegove nazore.

Naime, on se na Tviteru pohvalio svojim umećima na skejtu, te su ga Tviteraši mogli videti kako u ležećem položaju jezdi ulicama Beograda. Uz video, vlasnik Pinka je postavio i skandalozan propratni tekst, s očitom namerom da provocira i izazove negativne reakcije.

– Večeras ću opet da taslačim na Tviteru, ove opozicione seljačiće, lopovčiće i nadničare, pa rekoh da se malo isprużim i odmorim pre toga! Ulaz je besplatan za sve – napisao je Mitrović.

- Advertisement -

Naravno, uspeo je u svojoj nameri, jer su komentatori bili ogorčeni na bahatost Vučićevog posilnog. Podsetili su ga na slučaj Andree Bojanić, koja je stradala kada je džipom na nju naleteo Mitrovićev sin Aleksandar i pobegao sa mesta nesreće.

Andrea, kao i pominjanje poreza, na koji je Mitrović osetljiv, doveli su ga u stanje ludila, te se prvi Pinkovac više nije kontrolisao:

– Šta ću, tebra, kad me tvoja keva ne pušta! Nezasita smrduša kao i ti!

- Advertisement -

– Pazim, tebra, nego oš ti provozam malo kevu na skejtu!

– Pa, platio sam porez, a ubijam samo od ku*** vas i vašu bližu i dalju familiju, valjda je to ok, osim ako i ti nisi Đilasova gluperdica…

– Tebra, morao sam da ostavim prostor za tvog ćaleta!

– Kaže mi keva da imaš pičkicu!Željko Mitrović, TviterŽeljko Mitrović, Tviter

Da, ovo je rečnik vlasnika televizije sa nacionalnom frekvencijom. Ako se pitate otkud starlete, kriminalci i drugi njima slični, toliko trče na Pink, ovo je, verovatno, odgovor. Sličan se sličnom raduje.

Dobrodošli u naprednu Srbiju!

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

7 KOMENTARA

Ostavite komentar

Najnovije vesti