33.4 C
Belgrade
četvrtak, 30 juna, 2022

KOFERČE SE VESELI: Dačić peva na mikrofon na ispraćaju Vučkovog sina, tako će pevati i u zatvoru kad ga topla braća dohvate!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Nijedno veselje ne može da prođe bez talentovanog ili barem u narodu poznatog pevača, te se tako za muzički deo se na ispraćaju sina vlasnika Informera Dragana J. Vučićevića u vojsku pobrinuo, niko drugi do, Ivica Dačić.

Za Ivicu nije ništa čudno da se prihvati mikrofona i zapeva gostima na uvce, ali za nekoga ko je na funkciji predsednika Skupštine Srbije i te kako jeste. Kada se na to doda činjenica da je lider SPS-a zapevao na slavlju vlasnika najpoznatijeg režimskog tabloida u Srbiji, njegov nastup dobija još veću čar i  savršeno opisuje vladajući režim u Srbiji.

Publika pod šatrom bila je u transu, ali se na snimku ne vidi da li je Ivica dobio za ovaj mukotrpan posao i neki bakšiš. Uostalom, ne mari, sve je to deo narodnog posla, a za to ga ionako već decenijama plaćaju građani. 

- Advertisement -

Iako se verovatno jedini osim pevača latio mikrofona, Dačić nije jedini državnik koji je došao na slavlje pošto je tu bila ekipa „tri velikana“ koju čine Toma Mona, predsednik Vučić i njegov sin Danilo. Ni ne čudi što se Dačić ovako opustio i zapevao tešku numeru Halida Bešlića „Romanija“.

Prekaljen je Dačić pevač, te je tako animirao goste na predsednikovoj inauguraciji, pevao je predsedniku Turske Redžepu Tajipu Erdoganu na turskom jeziku, Jagodincima u Paraliji i u mnogim drugim svečanim prilikama.

Samo još kada bi se bavio onim za šta ga građani Srbije iz budžeta plaćaju.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti