ĐOKOVIĆ ODBIO DA NOSI ZASTAVU SRBIJE U TOKIJU: Razlog će vas zadiviti!

Obavezno pročitajte

Naš najbolji teniser Novak Đoković neće nositi srpsku zastavu na Olimpijskim igrama u Tokiju, a prvi čovek našeg Olimpijsog komiteta Božidar Maljković je otkrio zbog čega

Novak Đoković je, bez sumnje, naš najbolji sportista, ali – na predstojećim Olimpijskim igrama u Tokiju neće nositi zastavu Srbije u svečanom defileu na otvaranju najveće sportske manifestacije.

- Advertisement -

To je otkrio predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, Božidar Maljković tokom vrlo zanimljivog intervjua za ,,Večernji list“.

Aktuelni prvi čovek olimpizma u Srbiji, upitan je ,,Da li je Novak Đoković najveći srpski sportista svih vremena?“, a potom je usledio odgovor koji će se pamtiti:

– Nikad niko neće biti kao Novak. To majka ne rađa. Osim što je neponovljiv sportista on je i sjajan čovek. Evo vam primera. Ponudili smo mu da nosi našu zastavu na otvaranju Igara u Tokiju na što je on odgovorio „Predsedniče, možemo nekog drugog da učimo srećnim. Ja sam nosio zastavu u Londonu. Pružimo priliku nekom drugom- otkrio je Maljković.

1 COMMENT

Ostavite komentar

Najnovije objave

IVICA DAČIĆ ČESTITAO MANDIĆU: „Srbi će u drugom krugu biti odlučujući faktor“

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić čestitao je Andriji Mandiću zbog rezultata u prvom krugu predsedničkih izbora u Crnoj Gori,...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: