Deca sa Kosmeta tužna jer njihov heroj Nole nije imao vremena za njih

Obavezno pročitajte

Proteklih dana se Banja Luka našla na svetskoj mapi kao domaćin i sedište „belog sporta“, zahvaljujući vrhunski organizovanom turniru „Srpska Open“, čiji je centralni akter bio srpski as Novak Đoković, u koga su bile uprte oči i nade cele Republike Srpske.

Može se reći da je Republika Srpska disala za Novaka, spremna da pokaže svoje moderno sportsko lice i ugosti sve srpske navijače i ljude dobre volje iz zemlje i regiona.Tako je u svoju Banja Luku stigla i grupa mališana sa KiM, puna radosti i očekivanja da će bar na pet minuta sresti svog heroja i slikati se za uspomenu.

- Advertisement -

Međutim, potpuno neobjašnjivo, Novak se nije pojavio, odlučivši da svoje vreme provede u društvu bošnjačkog teoretičara zavere Semira Osmanagića u Visokom i Jajcu, gde je iznova podržao „kult piramida“, koji sve više dobija obrise satanističke sekte.

Ne zna se šta je više razočaralo javnost Republike Srpske, sam Novakov čin bizarnog zbližavanja sa Osmanagićem, o čijim prevarama je izveštavala i „Nacionalna geografija“, ili dečije suze mališana sa KiM, koja su ostala uskraćena za svoj trenutak sreće.Ostaje da se vidi da li će Novak ponovo odlutati od srpske tradicije i zalutati na staze „lažnih gurua“, a praksa je pokazala da tada počinje da gubi, ili je ovo bila samo gruba greška i posledica neznanja nekog odzaposlenih u njegovom timu.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Gašić doneo naredbu o produženju roka za predaju nelegalnog oružja

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić doneo je naredbu o produženju roka za predaju nelegalnog oružja. Kako je navedeno u „Službenom...

Još priča na sličnu temu