21 C
Belgrade
nedelja, 3 jula, 2022

POČELO JE! Hiljade Beograđana izašlo na terase – bukom protiv Vučića! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Beograđani, ali i narod širom Srbije, večeras su u 20 časova i 5 minuta izašli na svoje prozore i balkone i velikom bukom protestovali protiv režima Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke.

Na poziv mnogih opozicionih partija i udruženja, narod je sa pištaljkama, šerpama i sirenama izrazio nezadovoljstvo ponašanjem režima za vreme vanrednog stanja.

- Advertisement -

Kako je sve izgledalo, pogledajte u video prilozima.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

5 KOMENTARA

  1. Ne davimo beograd je navodno ideolog ili ko god da je, mnogi u opoziciji se bore maskama koje ničemu ne služe. Tako da lupanje nije ništa- samo treba ući u vladu i skupštinu i država je oslobođena, a gradžanisti smradikali, antifašisti, jugosloveni,liberali, patkari i kojekakve sekte nisu vredni pomena. Nikad ništa dobro nisu doneli ni nama a ni sebi bogami

  2. Ala se palite ko hepo kocka.Palio sam se i ja 91,pa 97,pa 2000-te.Ni jedan prst ne bih mrdnuo više,ni za koga.Kažu režimski mediji i portali ne objavljuju ovo dešavanje naroda.Onda ste u problemu ,jer informacija ide SAMO preko ovoga portala,koji tehnički,a bogami i novinarski radi očajno.

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: