14.8 C
Belgrade
subota, 24 septembra, 2022

DA SE NAJEŽIŠ! Teške reči Bore Drljače samo DVE NEDELJE PRED SMRT – Nemam ja nikakvu budućnost…

NAJČITANIJE

- Advertisement -

PEVAČ narodne muzike Borislav Bora Drljača preminuo je danas u Beogradu. Samo dve nedelje pre smrti on je rekao kako oseća da mu se neminovni kraj bliži.

Budućnost, kako je rekao, nije video.

– Kakva budućnost?! Nemam ja budućnost. Bar da živim još godinu, dve, tri dana i da umrem. Ako uspem da proguram još koju više i to ti je. Slomila me bolest. Ne volim smrt, al’ šta ću. Kad dođe vreme. Ne znam kako ćete bez mene, kako će ovaj svet bez Bore.

- Advertisement -

– Volim život i nauživao sam se, al’ još pet-šest da doživim i nek ide u božju mater. Operisao sam bubreg, debelo crevo, melanom, četiri-pet puta sam išao pod nož. Znam samo da ću biti sahranjen pored moje prve žene. Napravio sam spomenik, nisam stavio sliku, ali sve je završeno. Takav je život – rekao je on za Kurir.

PREMINUO BORA DRLJAČA U 80. GODINI! Napustio nas je ČUVENI PEVAČ!

Žalio je samo što nema unučad.

- Advertisement -

– Patim što nemam unučadi. Za čega sam sve ovo stvarao? Jedino ja da napravim dete. Bio sam budala, Rada ostala u drugom stanju i ja joj rekao da očisti. Bila je baba, reko gde ćeš ti sad da rađaš. Želeo sam žensko dete. Nema ništa lepše za roditelje od ženskog deteta. Sinovi su barabe, muškarci nemaju osećaj kao što ima žensko.

– Želeo bih da sam zdrav kao nekada. Da jurim ribe, da ih vodam. Nema koja nije htela, a sad se bliži kraj… Što se tiče životnih grešaka, to kad me pitaš, da ti kažem da ih je malo bilo. Imao sam sreće, a bogami i pameti. Nisam imao nekih težih povreda. Moje pesme ostaju narodu zato što su životne. To je moje bogatstvo. Moj početak i kraj – kazao je on.

- Advertisement -
Sourcenovosti
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti