ČLAN FISKALNOG SAVETA: Šolc-Makronov plan je izdaja srpskog roda!

Obavezno pročitajte

Taj vrednosni sistem, ako treba, važniji je od života! I zato nema tih sankcija ili ne znam neke šarene laže koja bi trebala Srbe da uveri da daju Kosovo i da prihvate Šolc-Makronov plan! Pa to je besmislica. To je izdaja srpskog roda koja se ne može desiti – vikao je sinoć dugogodišnji član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) i član Fiskalnog saveta Bojan Dimitrijević u studiju TV Happy pred zabezeknutim Milomirom Marićem u emisiji „Ćirilica“.

- Advertisement -

Nije stigao razgoropađeni Dimitrijević da precizira koji je to vrednosni sistem važniji od života, niti da precira ko to priča šarene laže i besmislice, ko je prihvatio Šolc-Makronov plan i ko je izdao srpski rod. Ali, izazvao je veliku nervozu i nelagodu kod Milomira Marića koji ga je prekinuo i u svom stilu razgovor skrenuo u drugom pravcu.

Da podsetimo, Bojan Dimitrijević je visoki državni funkcioner, član Fiskalnog saveta koga je na tu funkciju izabrala Skupština Srbije, a to telo trebalo bi da bude usko stručno i nezavisno i da nadzire makroekonomsku politiku Vlade Srbije. Iako prima pozamašnu naknadu za članstvo Fiskalnom savetu, u javnosti nije zabeležena ni jedna jedina Dimitrijevićeva aktivnost, analiza ili predlog iz oblasti makroekonomije.

Bojan Dimitrijević FOTO: Printscreen/YoutubeBojan Dimitrijević FOTO: Printscreen/Youtube

Ali je zato veoma aktivan u intervjuima u kojima šokira javnost pričama o vanzemaljcima, ljudima koji imaju treće oko i mogu da lete, a omiljene teme su mu i teorije zavere, priče o tajnim vladarima sveta, Atlantidi, masonima, templarima i Malteškim vitezovima.

Ipak u jednom od intervjua kod omiljenog sagovornika Milomira Marića – Dejana Lučića, progovorio je Dimitrijević i o ekonomiji, i šokirao javnost tvrdnjom da ekonomijom vladaju ni manje ni više nego satanisti, Vavilonsko bratstvo i demonske strukture! Tom prilikom Dimitrijević je obelodanio javnosti i da među direktorima najvećih svetskih banaka ima najviše Hazara i predstavnika crnog plemstva koji vladaju i britanskom krunom! Ali ni tu nije kraj. Član Fiskalnog savet ustvrdio je da su iznad njih 22 Hijerofanta koji potiču od starog Egipta i Vavilona!

Inflacija divlja, a Fiskalni savet juri zle duhove i demonske strukture

I sve to plaćaju građani Srbije dok se Dimitrijević dobro zabavlja o njihovom trošku.

Ostavite komentar

Najnovije objave

NAPETO NA KOSMETU: Najavljeno povlačenje specijalnih jedinica do 15h, građani se okupili i čekaju

Predstavnik Privremenog organa opštine Zvečan Dragan Nedeljković izjavio je da još nisu pušteni Srbi koji su juče privedeni u...

Još priča na sličnu temu