AMERIČKI NOVINAR ISTUPIO: Evropa pred katastrofom

Obavezno pročitajte

Američki istraživački novinar Simur Herš u intervjuu za RT je rekao da će na leto i jesen 2023. godine Evropu čeka katastrofa. Novinar je nazvao očajnom situaciju u Evropi, istakavši inflaciju bez presedana.

Prema njegovim rečima, evropske zemlje pokušavaju da se izbori sa problemom uz pomoć tečnog prirodnog gasa koji se „ne proizvodi u dovoljnim količinama i košta tri do četiri puta više”.

- Advertisement -

„Neće imati dovoljno gasa da obezbede grejanje stanovništvu. Ne samo u Nemačkoj, već i u zapadnoj Evropi“, rekao je on.

Novinar je rekao i da je nekada bilo toliko ruskog gasa da je Nemačka mogla da ga preproda. Prema njegovim rečima, „postojale su kompanije koje su prodavale višak ruskog gasa drugim kompanijama“, ali „svega toga sada nema“.

Herš je primetio da zapadne sankcije koje su uvedene Rusiji nisu dale rezultate.

„Sankcije nisu dale rezultate. Mekdonalds je možda otišao, ali još uvek prodaju hamburgere. Zemlja ne umire, ljudi žive normalno“, rekao je Herš.

Prema njegovom mišljenju, „leto i jesen ove godine će se pretvoriti u katastrofu za Evropu“.

„I za to će biti kriv Bajden. Želeo je da sebi obezbedi reizbor ili kandidaturu (od Demokratske stranke). Neće uspeti“, predviđa novinar.

Takođe, Herš je u intervjuu za RT rekao da je Vašington bacio u medije novu verziju bombardovanja Severnog toka, jer Bela kuća zna ko je organizovao eksplozije i neće da istražuje ove sabotaže.

SourceSputnik

Ostavite komentar

Najnovije objave

Rusija će pobediti u specijalnoj operaciji u Ukrajini rekao je Putin

Predsednik Rusije Vladimir Putin poručio je da nema nikakve sumnje da će Rusija pobediti u specijalnoj operaciji u Ukrajini. „Mi...

Još priča na sličnu temu