ČEDI PODMORNICI ODUZETA ADVOKATSKA LICENCA

Obavezno pročitajte

Pre nekoliko dana, valjevskom advokatu Čedomiru Stojkoviću zv. Čeda Podmornica, od strane Advokatske komore Srbije i nadležnih državnih organa Republike Srbije, poništena je dozvola za rad, čime se Stojković više ne nalazi u registru advokata. Sve ovo ne bi bilo ništa neobično, da Stojković nije nastavio da nezakonito obavlja advokatsku delatnost u svojoj advokatskoj kancelariji.

- Advertisement -

Na taj način, Stojković ne samo da krši zakon, već i vara građane lažno preuzimajući na sebe da ih zastupa pred sudovima u raznim krivično-pravnim procesima. Cilj ovakvih protivpravnih aktivnosti Stojkovića je sticanje nezakonite materijalne koristi i priprema za beg u inostranstvo. U tom smislu, podsećamo da je Stojković planirao da izdejstvuje politički azil u nekoj od država EU, pri čemu je to pre nekoliko dana pokušao i u poljskoj ambasadi u Beogradu, o čemu je već izveštavano.

Zato apelujemo na sve građane Valjeva, ali i šire, da budu posebno obazrivi u kontaktima sa Čedom Podmornicom, a posebno u odnosima koji se odnose na finansijsko-materijalne poslove.

Takođe, podsećamo i na oprez u kontaktima lascivnije prirode, imajući u vidu da Stojković boluje od somalijskog tripera, lako prenosive posle bolesti, o čemu se već naširoko izveštavali brojni mediji u zemlji i inostranstvu.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vučić: KFOR da preuzme brigu o svim bezbednosnim pitanjima na severu Kosova

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorima zemalja Kvinte – Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije, Francuske,...

Još priča na sličnu temu