BOBAN BOGDANOVIĆ DONIRA BESPLATNE OBROKE IZ „NAĐINE KUHINJE“ ZA LGBT PARADU

Obavezno pročitajte

Boban Bogdanović zv. Pacov, predsednik NVO „Odgovor“ u cilju sopstvene promocije među LGBT populacijom, ali i kao deklarisani homoseksualac, doneo je, kako on tvrdi, genijalnu odluku koja će ga lansirati u vrh regionalne politike, i na osnovu koje će biti prepoznat od evropskih zvaničnika kao jedan od najperspektivnijih evroatlantista.

- Advertisement -

U tom smislu, Bogdanović će na dan održavanja tzv. Parade ponosa, zajedno sa svojom bivšom suprugom, svakoj LGBT osobi koja pokaže LGBT zastavicu ili bedž, dodeljivati besplatan obrok u beogradskom lokalu „Nađina kuhinja“, ul. Cara Dušana broj 27. Inače, Bogdanović je planirao da u navedenu aktivnost uključi bivšu suprugu, s obzirom da je ona vlasnik pomenutog lokala.

Na taj način, Bogdanović želi nešto novo, nešto što do sada nije viđeno na ovim prostorima, a koliko će uspeha imati u tome, vreme će pokazati.

U svakom slučaju, bez obzira što se politički i moralni stavovi naše redakcije razliku od Bogdanovićevih, ipak je evidentno da je u pitanju jedan nesvakidašnji potez, koji će svakako privući značajan broj LGBT osoba da se u lokalu „Nađina kuhinja“ osveže i podruže.

Nama ostaje da se nadamo da i drugi lokali u Beogradu neće krenuti putem „Nađine kuhinje“, jer će se onda raditi o gruboj diskriminaciji heteroseksualnih osoba. A možda je u pitanju samo Bogdanovićev genijalan promotivni manevar? Vreme će pokazati…

Ostavite komentar

Najnovije objave

Petković: Kosovska policija krije tela Srba i sakriva istinu da su mučki ubijeni

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je na konferenciji za medije da Kosovska policija nije dozvolila...

Još priča na sličnu temu