18.1 C
Belgrade
nedelja, 2 oktobra, 2022

ANTIFA NAPALA NARODNE PATROLE: Brane migrante, evo šta se desilo!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Antifa i Narodne patrole u sukobu

U nedelju 24. oktobra je bila blagovremeno prijavljena i zvanično odobrena akcija „čišćenje parka kod Ekonomskog fakulteta“ od silnog đubreta koje ostavljaju ilegalni i često nasilni migranti. Beograđani koji žive u blizini i godinama ne smeju da izađu bezbedno iz svojih kuća, došli su da podrže skup i očiste svoj park.

Međutim, grupa levičara među kojima i Soroševa „Antifa“ (zvanično proglašena međunarodnom terorističkom organizacijom od strane SAD jer izaziva nerede širom sveta), organizovali su „kontraskup“, koju nisu prijavili niti su za to okupljanje dobili odobrenje od strane MUP.

- Advertisement -

Naime, oni su došli da „brane“ migrante koji nisu ni bili tu jer ih je policija nekoliko sati ranije sklonila odatle gde borave danonoćno godinama, a inače bi trebalo da budu u izbegličkom kampu.

Beograđani koji žive u blizini Ekonomskog fakulteta i u centru grada gde je najviše migranata i problema sa njima, probali su da objasne „braniteljima“ da ilegalni migranti nemaju pravo da im uništavaju parkove, da ih napadaju i pljačkaju. Kao i da to nisu nikakve ratne izbeglice sa Bliskog istoka već poslednjih godina dolaze najčešće iz afričkih zemalja gde nije ni bilo rata poput Maroka, Egipta, Tunisa, Alžira i to samo mladići bez porodica.

Došlo je do velike rasprave, dok su u blizini bile jake snage policije.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti