11.9 C
Belgrade
četvrtak, 21 oktobra, 2021

TRAMP PRESEKAO: Lekari profitiraju od COVID 19 PLANDEMIJE!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Dok Sjedinjene Američke Države beleže svetski rekord u broju zaraženih koronavirusom, predsednik Donald Tramp tvrdi da američki lekari profitiraju od smrtnih slučajeva izazvanih posledicama COVID-a 19.

Trampov zastrašujući napad na lekare, kako izveštava CNN, dešava se u vreme kada SAD beleže novi globalni rekord u broju novozaraženih u jednom danu, a 17 država se bori s nedostatkom bolničkih kreveta.

Ipak, umesto planiranja kako prevazići pandemiju, predsednik SAD iznosi tvrdnje da američki lekari uvećavaju brojke slučajeva koronavirusa jer “dobijaju više novaca ukoliko neko umre od COVID-a”, piše CNN.

- Advertisement -

“Naši lekari su vrlo pametni ljudi. Ono što govore je da im je žao i da svi umiru od COVID-a. Međutim, dok lekari iz drugih zemalja navode osnovne bolesti kao uzroke smrti pacijenata, američki lekari biraju koronavirus. Kod nas kad postoji sumnja, bira se COVID. Sada će oni reći kako je strašno što sam ovo rekao, ali to je istina. Tako dobijaju više novaca i profitiraju”, rekao je Tramp na skupu u Mičigenu.

Ova Trampova izjava naljutila je njegovog protivkandidata na predstojećim izborima Džoa Bajdena.

“Lekari i medicinske sestre svakodnevno odlaze na posao kako bi spasili živote ljudi. Rade svoj posao. Donald Tramp treba da prestane da ih napada”, rekao je Bajden na skupu u Minesoti.

- Advertisement -
SourceN1
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti