ALEKSANDAR VUČIĆ: Narušeni odnosi SNS-SPS, ne vidim da su izbori dobro rešenje

Obavezno pročitajte

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ne vidi da su izbori dobro rešenje za našu zemlju i da imamo mnogo važnih stvari koje moramo da uradimo da bi građani leto i zimu mogli da dočekaju na najbolji mogući način. „Ništa se neće dogoditi preko noći. Ono što se već dogodilo je značajno naručilo naše odnose. Postoje stvari koje neću da govorim. Ja ću sutra sa njim da se vidim sa njim (predsednikom SPS Ivicom Dačićem). Ne mislim da su izbori bilo kakvo dobro rešenje za našu zemlju. Imamo mnogo problema koje moramo da rešimo“, istakao je Vučić.

Ocenio je da su narušeni odnosi između SNS-a i SPS-a.

- Advertisement -

„Mi poštujemo tu politčku partiju, ali sada znamo da u teškim vremenima možemo da se oslonimo samo na sebe“, napomenuo je Vučić.

Predsednik Srbije je naglasio da se na dnevnom nivou objavi 170 tekstova koji su protiv njega.

„Ako hoćete da pogledate, na dnevnom nivou imate oko 170 objavljenih tekstova protiv mene. U mejnstrim medijima. Recite mi koliko imate negativnih tekstova u poslednjih godinu dana o toj političkoj partiji. Nema tri. A protiv mene 170 dnevno. A ja diktator“, rekao je on u Dnevniku TV Pink.

Dodao je da je četvrti put učestvovao u parlamentarnim raspravama sa poslanicima, dok njegovi prethodnici to nisu uradili nijednom.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

IGRA JE GOTOVA! BORELJ I ESKOBAR DEMANTOVALI VUČIĆA: Sporazum o Kosovu je OBAVEZUJUĆI i BEZ njegovog POTPISA!

Nije prošlo ni 24 sata od sastanka u Ohridu, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokušao je da ubedi javnost...

Još priča na sličnu temu