Nikitin i „Čeda podmornica“ u epizodi „Bioskop ponovo radi“

Obavezno pročitajte

Poremećeni „lider“ antiputinovske opozicije Pjotr Nikitin (agent FSB) grozničavo pokušava da obezbedi novac za golu egzistenciju i izgleda da je uz pomoć preduzimljivog Čedomira Stojkovića (agent BIA) pronašao način.

Među njihovim saradnicima kruže informacije da su ova dvojica, uz pomoć Vladimira Volohonskog (agent GRU), počeli da proizvode homoseksualne pornografske sadržaje, odnosno snimaju scene orgija sa Jurijem Kuročkinom, partnerom „podmornicine“ klijentkinje Marije Vihivske.

- Advertisement -

Prvi film koji su kostimirani snimili prikazuje izopačene orgije sa francuskog dvora krajem 18. veka, a radni naziv mu je „Podmornica Nikitin“, parodirajući čuvenu „Oklopnjaču Potemkin“.

Jasno je već iz naslova ko i kakvu ulogu ovde igra. Autor naslova je Volohonski, a jedina briga ovih bolesnika je to što Kuročkin, koga zovu „Jurica Šurica“, uopšte ne uživa u ulozi „filmske zvezde“, već proklinje dan kad je zbog ljubavi prema Vihinskoj ušao u ovo devijantno vrzino kolo.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Milioni na protestima u Francuskoj, privedeno 80 osoba, povređena 123 policajca

PARIZ – U Francuskoj su danas na protestima zbog reforme penzija povređena 123 policajca i žandarma i privedeno je više...

Još priča na sličnu temu