Zvonko Veselinović saslušan zbog tvrdnji o novcu za likvidaciju inspektora

Obavezno pročitajte

Policijski službenici PU za Grad Beograd obavili su razgovor sa biznismenom Zvonkom Veselinovićem, povodom tvrdnji insoektora Slobodana Milenkovića da je Veselinović naručio i platio organizovanje njegovog ubistva, kao i ubistva inspektora Dušana Mitića, saopšteno je iz MUP-a.

Kako se navodi, Veselinović je u pratnji advokata došao u PU za Grad Beograd i dao izjavu o tvrdnjama Milenkovića i pristao da se podvrgne poligrafskom testiranju, koje je sprovedeno i koje je, kako se dodaje, prošao negirajući tvrdnje Milenkovića i navodeći da ga i ne poznaje.

- Advertisement -

Iz MUP-a kažu i da će o svemu biti obavešteno Više javno tužilaštvo u Beogradu.

 

Podsećamo, Milenković ovo nije tvrdio, jer, kako je advokat Zdenko Tomanović, punomoćnik inspektora Slobodana Milenkovića i Dušana Mitića saopštio u ponedeljak, Milenković je policiji prijavio da je dobio informacije da je za njegovu likvidaciju plaćeno pola miliona evra, a isto toliko i za inspektora Mitića.

Mladen Magdelinić, advokat Zvonka Veselinovića, rekao je za „Blic“ da se Veselinović odazvao pozivu u svojstvu građanina.

„Zvonko Veselinović nema nikakve veze sa iznetim navodima Milenkovića. Dao je izjavu i zahtevao i poligrafsko ispitivanje. Odgovarao je na oko pedesetak pitanja i poligrafsko ispitivanje je trajalo prilično dugo. Prošao je poligrafsko testiranje, a nakon toga dao i službenu belešku“, kaže advokat Veselinovića.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu