NA DRŽAVNOJ SISI PREKO NAPREDNJAČKIH VEZA: Zatiru Srbiju, Nada Gogić muze narod!

Obavezno pročitajte

Kako je Direktno.rs prvi objavio, RTS-ova novinarska perjanica, Nada Gogić, koja se „proslavila“ rečenicom „Đilasa pomeni“ tokom gostovanja Ivice Dačića, napustila je Javni servis i našla novo uhlebljenje u Turističkoj organizaciji Srbije kao rukovodilac službe razvoja turističke ponude. Novi angažman Gogićke povezuje se sa političkom delatnošću njenog supruga, Branka Gogića, funkcionera stranke Rasima Ljajića, koja drži Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.

Njen muž Branko je direktor JP „Emisiona tehnika i veze“ i predsednik Izvršnog odbora Socijaldemokratske partije Srbije. Kako je naš portal ranije pisao, prema izveštaju Agencije za borbu protiv korupcije, Gogić je od 22. novembra 2014. v.d. direktora JP „Emisiona tehnika i veze“, a ovu funkciju obavlja i danas, i za nju prima ozbiljnu nadoknadu od 153.352 dinara.

To uveliko objašnjava neprofesionalno ponašanje Nade na javnom servisu koji se finansira sredstvima svih građana Srbije, koja je time morala da pokaže lojalnost vlastima za položaj svog supruga.

- Advertisement -

Da li iz osećaja griže savesti zbog takvog „gafa“ kojim je ogoljena uređivačka politika RTS ili kazne kada je (ne)svesno rekla Aleksandru Vučiću da je naručio pitanja, Nada je napustila RTS, i to samo dan nakon skandalozne komunikacije sa Ivicom Dačićem, i prešla u Turističku organizaciju Srbije, gde će biti na državnim jaslama.

Jasno je da ova organizacija koja se nalazi pod ingerencijom Ministarstva kojim rukovodi Tatjana Matić, potpredsednica Ljajićeve partije, pruža izvestan azil Gogićki posle bure koja se digla njenim ponašanjem.

GOGIC,

Rasim Ljajić – Tatjana Matić – Marija Labović

Podsetimo, Turističkom organizacijom Srbije, takođe, rukovodi Ljajićev partijski kadar u liku Marije Labović.

U svakom slučaju, neće biti zime za Nadu sve dok je Ljajić privezak SNS, a nadamo se da će brinuti o razvoju turističke ponude Srbije bolje nego što je vodila emisije na RTS. Velika propaganda laži Aleksandar Vučića zatire sve što nije njihovo, a vazdiše sve svoje.

Ostavite komentar

Najnovije objave

SAD stavile veto na rezoluciju SB UN o momentalnom prekidu vatre u Gazi

SAD su stavile veto na nacrt rezolucije Saveta bezbednosti UN kojim se zahteva momentalni humanitarni prekid vatre u Gazi,...

Još priča na sličnu temu