-7.4 C
Belgrade
utorak, 25 januara, 2022

ZAR JE TO ZASLUŽIO? Migranti pokušali da upadnu u Đokovićevo imanje u Sremu, hrabri meštani stali u odbranu

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Grupa od nekoliko mladića nedavno je pokušala da uđe u kuću koju gradi Srđan, otac najboljeg tenisera sveta, što su primetile komšije.

Novak Đoković je prošle nedelje otputovao na turnir u Dubaiju, a za to vreme migranti su zamalo upali u kuću na Pavlovačkom jezeru, koju gradi njegov otac Srđan, prenosi Kurir.

- Advertisement -

Zabrinuti meštani obližnjeg sela kontaktirali su s našom redakciju kako bi upozorili najboljeg tenisera sveta i njegovu porodicu da je grupa migranata pokušala da upadne u njihov novi dom.

– Ne poznajem Novaka, a ni njegovu porodicu, pa sam zato kontaktirao s vama jer sam želeo da ih upozorim. Čuo sam da se pre neki dan grupa od nekoliko migranata motala po njihovom imanju. Spazio ih je jedan naš meštanin. Komšija mi je rekao da pozovem novinare kako bismo obavestili porodicu o tome jer niko koga mi poznajemo nije u kontaktu sa Đokovićima. Imanje je zaštićeno, postoji obezbeđenje, pa je moguće da su ti momci pobegli kada su to shvatili i da nije napravljena nikakva šteta – kaže za Kurir meštanin Boško i dodaje da ovo nije iznenađenje:

– Migranata ima skoro po celoj Vojvodini, često ulaze u kuće u kojima nema nikoga, a imanje Đokovića je baš daleko od magistrale i taman im je podobno da se sakriju. Zidovi su omalterisani, postavljeni su prozori i vrata, a napolju je bilo hladno, pa pretpostavljamo da su želeli da prespavaju.

- Advertisement -
SourceKurir
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti