„Kad sretneš Svevišnjeg, zamoli ga da Đilasa i Šolaka pošalje u pakao“

Obavezno pročitajte

Đilas i Šolak u pakao

Bio si gromada koja je unela svetlost u SPC. Za raziliku od prethodnika koji je brukao našeg „ekonomskog tigra“, išao u pocepanim cipelama i u gradskom prevozu ti si uveo audi – reči su hirurga Vladimira Đorđevića iz Kragujevca, iliti, kako je naveo „izvod iz jedne besede“, a tiče se jučerašnjeg govora predsednika Srbije Aleksandra Vučića na sahrani patrijarha Irineja.

– Zbog te svetlosti, moji mediji su te unapredili iz SVETOSTI u SVETLOST. Bio si toliko jak da i kad si umro, na moje insistiranje umro si sutradan. Nadam se da ćeš otići na neko bolje mesto, zato sam ti ostavio neku siću da ti se nađe – napisao je ovaj doktor, i dodao:

– Nadam se da ćeš tamo dočekati svu našu decu koja se nisu izlečila, a možda su mogla. Kad sretneš Svevišnjeg, pozdravi ga u moje ime, i zahvali mu se što nam je poslao koronu, čime ćemo rasteretiti PIO fond, socijalna davanja i smanjiti nezaposlenost. Tada ne da ćemo biti ekonomski tigar, već zver – istakao je dr Đorđević.

- Advertisement -

A, onda je imao i jednu molbu:

– Zamoli ga u moje ime da pošalje Đilasa i Šolaka u Pakao, pravo u 10. krug, u čiju izgradnju ću rado investirali. Reci mu da ćemo čuvati svetinje, naročito Trampovo jezero. Žao mi je što nije uslišio naše molbe za njega, ali, ko ga j… kad je katolik – reči su doktora Đorđevića.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je juče na sahrani srpskog patrijarha Irineja 13 minuta, a od četvrtka je srpsku javnost obaveštavao o patrijarhovom zdravstvenom stanju, intubaciji, a onda je na svom Instagram profilu, čak i pre zvaničnog obaveštenja SPC obavestio ekskluzivno građane da je patrijarh preminuo.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu