10.8 C
Belgrade
sreda, 22 septembra, 2021

Vulin: Svi političari iz regiona, OSIM VUČIĆA, smo za rat!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Ministar policije Aleksandar Vulin izgleda još uvek nije izašao iz uloge ministra vojnog, te je tako komentarišući spoljnopolitičku situaciju izjavio da se „jedino Vučić na Balkanu zalaže za mir“.

Aleksandar Vulin kao ministar odbrane FOTO: Ministarstvo odbrane/Beta

- Advertisement -

– Aleksandar Vučić je jedini državnik na Balkanu koji se iskreno zalaže za mir i koji u tom svom zalaganju veoma retko ima iskrene sagovornike s druge strane – rekao je gostujući na televiziji Prva.

Nerazumljive su izjave ministra policije, jer koliko su građani upućeni, Srbija nije ni u kakvom ratu da bi se predsednik Vučić poput spasitelja zalagao za mir.

Moglo bi se reći da Vulin živi u nekom vojnom stanju i pripravnosti, jer je sve ostale državnike Balkana indirektno optužio da se zalažu za rat. Sa kim to tačno ratujemo ne bi verovatno ni sam Vulin umeo da odredi.

- Advertisement -

No, tu Vulinovim biserima i mešanju uloga nije bio kraj, jer je izjavio i da ako se Vučić ne kandiduje, on će se kandidovati za predsednika.

– Nas dvojica smo saborci. Ako Srpska napredna stranka neće da se bori, onda će Pokret socijalista. Imaju boljeg od mene, to je Aleksandar Vučić, ali nemaju drugog boljeg od mene, prema tome, ili će on da se kandiduje, ili ću ja – rekao je samouvereno.

Mrtva trka koji od dva Aleksandra je bolji, a dok se to ne pokaže, Vulinu je možda bolje da se usresredi na poziciju koju mu je dao Vučić.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti