29.4 C
Belgrade
sreda, 15 septembra, 2021

RAZVALJENA SELA, U NJIMA SAMO TUGA: Ovako izgledaju mesta kada o njima brine SNS!(VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Potpredsednik Stranke slobode i pravde Dejan Bulatović obišao je danas sela u ariljskom kraju i snimio stanje napuštenih kuća u blizini sela Visoko. Na snimku se vidi da su kuće u poslednjoj fazi raspadanja, a Bulatović je istakao da se ovim primerom vidi kako SNS vlast „brine“ o ljudima u malim mestima.

– Evo kako izgledaju sela o kojima „brine“ naprednjačka vlast. Iza njih ostaje samo pustoš! Naša Srbija je prelepa zemlja! Ljudi, ne dozvolimo da nam unište kuće i pogase ognjišta – napisao je Bulatović, podelivši video urušenih kuća u kraju opštine Arilje, pored mesta Visoko.

Bulatović je pokazao kako izgleda jedna od kuća u naselju. Kuća je u potpunosti trula, a on ističe da nije jedina, već da mnoge druge kuća tako izgledaju.

- Advertisement -

– Evo kuće, gospodo Krkobabić, Nedimović i ostali. Ovo je sve trulo, ne smem ni da uđem unutra. To nije samo jedna kuća. Dakle, stari su umrli, mladi su otišli u grad – ističao je Bulatović tokom obilaska napuštenih kuća.

Velika propaganda laži Aleksandra Vučića želi da predstavi Srbiju kao zemlju blagostanja, zemlju prosperiteta a ono što je njena realnost pokušava da se zabrani u medijima. Ipak istina počinje da isplivava zajedno sa leševima Vučićevih političkih protivnika. I tek će da isplivava.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti