9.5 C
Belgrade
subota, 23 oktobra, 2021

VUČIĆU PEDERU: Opet tuča „grobara“ usred Arene, NE MOGU SE SVI KUPITI! (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Navijači Partizana su i večeras, na meču košarkaša Partizana protiv Efesa poslali poruku predsedniku Srbije, skandiravši „Vučiću, pederu“. A do tih povika je došlo samo nekoliko sekundi nakon što je izbila tuča među pristalicama crno-belih.

Ovim skandiranjem su pristalice crno-belih još jednom pokazale šta misle o predsedniku Srbije, te da ne žele da zatvaraju oči pred svim problemima i anomalijama.

Da podsetimo, pristalice kluba iz Humske su baš na košarkaškom meču protiv Mege prošle sezone pokrenuli pomenuto skandiranje, koje je bilo nastavljeno ove sezone na duelima fudbalera protiv Proletera, Vojvodine, Novog Pazara, Dunajske Strede, da bi se „Vučiću, pederu“ orilo večeras u „Areni“, na oproštaju Novice Veličkovića od košarke.

- Advertisement -

Neposredno pre skandiranja predsedniku Srbije došlo je i do okršaja navijača Partizana, na snimcima koji kruže na društvenim mrežama, videlo se komešanje pristalica, a zatim i tuča, čime je bačena velika ljaga na oproštaj Novice Veličkovića od košarke.

Što je još gore, ova tuča je došla na dan kada je preminuo Dušan Ivković, od koga se „Arena“ oprostila, ali su taj obračun morale da gledaju brojne legende crno-belih koje su posmatrale meč Partizana i Efesa i oproštaj Veličkovića.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti