6.9 C
Belgrade
petak, 15 oktobra, 2021

VUČIĆ O PREDSEDNIČKOM KANDIDATU: SNS će kandidovati onog ko može da pobedi!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao je da da će na sutrašnjoj sednici Glavnog odbora biti reči o skupštini SNS koja će biti održana između 21. i 24 oktobra, kao i o pripremama za predstojeće izbore.
Dodajući da je to prva sednica Glavnog odbora kojoj neće prisustvovati, on je rekao da će njom predsedavati potpredsednik Miloš Vučević.

„Na sednici GO biće reči o Skupštini SNS koja će biti održana između 21. i 24 oktobra na kojoj biramo najviše stranačke organe i o pripremama za izbore na parlmentarnom nivou, predsedničke i beogradske izbore“, rekao je Vučić za TV Pink.

Dodaje i da je u SNS napravio analizu i da su najpopularniji oni koji imaju najviše negativnih objava, zato što ljudi vide da se oni bore.

- Advertisement -

„Narod će da glasa za one koji se bore za njih, ko trpi udarce“, rekao je lider SNS-a.

Na konstataciju voditeljke da već ima dosta kandidata za predsednika Srbije kao što su predsednik pokreta „Crno na belo“ i bivši potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić, lider Boško Obradović, Miloš Jovanovića iz NADA, i drugi, Vučić je rekao da je „dobro da bude što više kandidata, ali da ovde ima mnogo ozbiljnih i onih koji nisu ozbiljni“..

„Miloš Jovanović je ozbiljan čovek, Boško Obradović je rekao ono što svi o sebi misle, samo je on to otvoreno rekao i to je u redu. Mi ćemo kandidovati onog ko bude mogao da pobedi“, naglasio je Vučić, dodajući da se nada da će Vuletić „u vrhu kampanje pristati da ode na poligraf“.

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti