VUČIĆ UDARIO NA AMFILOHIJA: „Tražio je da CG ne povuče priznanje Kosova“!

Obavezno pročitajte

Vučić i režimski mediji

Aleksandar Vučić još nije čestitao opoziciji na pobedi u Crnoj Gori, ali su zato njegovi blatoidi krenuli u napad na mitropolita Amfilohija i prvog čoveka liste Za budućnost Crne Gore – Zdravka Krivokapića.

Tako je režimsko propagandno sredstvo „Alo“ na naslovnoj strani donelo umobolan naslov o tome kako je mitropolit Amfilohije lično tražio da nova vlada ne otprizna lažnu državu Kosovo!

VUČIĆ,

„Alo“ piše kako je, eto, Amfilohije optuživao Vučića da je izdao Kosovo, a sada je od nove crnonogorske vlade tražio da nikako ne povuče priznanje. Prava propaganda za primitivne.

Mediji Vučića i Bebe Popovića i dalje ne mogu da prežale pad Mila Đukanovića, pa su sada odlučili da zaborave da se u krhko formiranoj većini nalaze i Albanci, građanisti i evrofili, da su kompromisi po određenim pitanjima trenutno neophodni i da će ova Vlada imati više tehnički karakter.

Predsednik Srbije se, po svemu sudeći, plaši da se ne podigne glas vladika i u Srbiji i da se i ovde ne formiraju litije za izdaju Kosmeta.

Ostavite komentar

Najnovije objave

RAMZAN KADIROV: Papa Franja je žrtva propagande stranih medija

Čečenski lider Ramzan Kadirov smatra da je papa Franja postao žrtva propagande stranih medija, zbog čega je i govorio...

Još priča na sličnu temu