Vučić: Tomu napadaju idioti zbog odluke njegovog brata da gradi fabriku u Vranju

Obavezno pročitajte

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da „idioti napadaju“ ministra Tomislava Momirovića zbog odluke njegove porodice da kupi imovinu Grafičko-izdavačkog preduzeća „Nova Jugoslavija“ iz Vranja.

„Oni napadaju Tomu što njegov brat gradi fabriku u Vranju? Mi ga terali, mi ga molili da otvori nešto posla za ljude u Vranju. Oni ga napadaju idioti“, rekao je Vučić tokom posete jugu Srbije.

- Advertisement -

Podsećamo, kako je potvrđeno za N1, kompanija Mona d.o.o. iz Beograda, u vlasništvu porodice ministra Tomislava Momirovića, kupila je na licitaciji za 43,6 miliona dinara imovinu Grafičko-izdavačkog preduzeća „Nova Jugoslavija“ iz Vranja.

Mona se na licitaciji pojavila kao jedini ponuđač za kupovinu imovine štamparije koja je u stečaju od 2010. godine.

Prodato je 14 objekata grafičke industrije, među koijima su dva magacina, kotlarnica, portirnica i pomoćna zgrada toaleta, ukupne površine oko 2.300 kvadrata, koji se nalaze na Trgu bratstva i jedinstva u Vranju, objavile su Južne vesti.

Kao je za N1 kazao poverenik stečajnog upravnika Branislav Milosavljević, u pitanju su prazni i oronuli objekti, u kojima odavno nema mašina, a plac je zarastao u korov.

On ističe da ova imovina ima isključivo lokacijsku vrednost, ukoliko se svi objekti sruše i na njihovom mestu grade novi.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

Tzv. Tužilaštvo nakon navoda u medijima: „Danas je pronađeno telo trećeg napadača“

Na teritoriji opštine Zvečan u ataru sela Banjska, danas je pronađeno telo treće osobe koja se sumnjiči za napad...

Još priča na sličnu temu