Medvedev Zelenskom: Izrode, pogledaj šta si uradio sa svojom zemljom

Obavezno pročitajte

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev je na svom Telegram kanalu posavetovao ukrajinskog lidera Vladimira Zelenskog da ode u Odesu, Dnjepropetrovsk, Lavov, Harkov, Izmail i pogleda rezultate rada ruskih Oružanih snaga i razmisli o tome „šta je uradio sa svojom zemljom“.

„Aktivista u prljavoj zelenoj majci je rekao da će Rusi ozbiljno osetiti posledice rezultata njihovog rada. On, napuderisani izrod, bolje da ode i pogleda rezultate rada ruskih Oružanih snaga na ciljevima u Odesi, Dnjepropetrovsku, Lavovu, Harkovu, Izmailu, Novomihajlovsku, Iljičevsku i dr. nakon terorističkih napada Ukrajine. Neka razmisli šta je uradio sa svojom zemljom“, napisao je Medvedev na svom nalogu.

- Advertisement -

Prethodno je na teritoriji cele Ukrajine bila proglašena uzbuna za vazdušnu opasnost. Ukrajinski mediji su objavili da se u gradu Izmailu u Odeskoj oblasti usled eksplozije zapalilo skladište nafte.

Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski ranije je saopštio o pripremi novih udara na Rusiju. On je u poruci na Telegramu istakao da će Rusija ozbiljno „osetiti posledice našeg rada“.

Oružane snage Rusije počele su da gađaju ukrajinsku infrastrukturu 10. oktobra 2022. godine, dva dana nakon terorističkog akta na Krimskom mostu, iza koga, prema proceni ruskih vlasti, stoje ukrajinske specijalne službe.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Vučić: KFOR da preuzme brigu o svim bezbednosnim pitanjima na severu Kosova

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ambasadorima zemalja Kvinte – Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije, Francuske,...

Još priča na sličnu temu