15 C
Belgrade
četvrtak, 6 oktobra, 2022

VUČIĆ PRIZNAO DA MU JE NASTRANOST U KRVI: Imam gejeve u porodici

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se na izjavu patrijarha SPC Porfirija, koji je nedavno izjavio, povodom održavanja Evroprajda, da se “zlo ne leči”. On je rekao da ne misli da poglavar crkve ima loš odnos prema bilo kome. Šef srpske države je rekao da u široj porodici i među saradnicima ima pripadnika gej populacije.

Vučić je danas, nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, rekao da će MUP odlučiti 96 sati pre održavanja šetnje za Evroprajd o tome da li će okupljanje biti dozvoljeno. Vučić je upitan tokom konferencije da prokomentariše izjavu patrijarha Porfirija o tome da se „zlo ne leči“.

- Advertisement -

“A što se tiče zla… Znate da mislimo o Ani Brnabić da je zlo, ona ne bi bila ovde. Reč je o divnoj sposobnoj ženi. Ja imam u široj porodici jednu divnu ženu koja je gej i ni za šta u svetu je ne bih menjao. Mislim da je predivna i predobra, ne mislim da je bilo kakvo zlo. Toliko je dobra da mi nije lako da pronađem bolju”, naveo je on i dodao da su mnogi njegovi saradnici homoseksualci.

“Oni mi pomažu toliko da to nisam u stanju da vam kažem. Šta treba? Da ih razlikujem i da ne prihvatim njihovu pomoć i podršku. Ja ne mogu da mislim da su oni zlo”, rekao je Vučić.

- Advertisement -
SourceNova RS
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: