-1.3 C
Belgrade
subota, 22 januara, 2022

VUČIĆ PONIŽAVA MALOG: Ne znaš ti to Siniša, sedeo si u kancelariji! A GDE SI TI SEDEO PICOUSTI BOLESNIKU?

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Govoreći o infrastrukturnim projektima koje navodno planira za Beograd, Aleksandar Vučić je po ko zna koji put ponizio svoje potčinjene, ovoga puta ministra finansija Sinišu Malog kome je rekao da ne zna ništa. Za to vreme, zamenik gradonačelnika Goran Vesić uspeo je da se izvuče i prođe bez pridika predsednika.

– Ide tu sad obilaznica, posle ide i Beovoz, jer hoćemo i Lazarevac i Barajevo i Obrenovac i Mladenovac, razume se, i Grocku. Hoćemo sa druge strane Dunava, sa druge strane palilulske opštine da povežemo naselja sa centrom grada mnogo brže i mnogo jednostavnije nego što je to slučaj danas. Podrazumeva se takođe i Surčin. Jesam li nekog zaboravio – upitao je predsednik Vesića i Malog, a Mali mu je odgovorio Batajnicu.

– Pa Batajnica je Zemun, ali dobro. Ne znaš ti to Siniša, ti si u kancelariji provodio vreme. Dobro, šta da radite – istakao je Vučić, dok se Vesić u pozadini zadovoljno smeškao, jer je prošao bez poniženja.

- Advertisement -

Kako očekivati od čoveka koji svakodnevno ponižava najbliže saradnike da ne mrzi one s kojima se ne slaže? Vučićeva logika je da što više unizi one bliske njemu, kada bi sebe predstavio kao najpametnijeg, najstručnije i najsposobnijeg. To je odlika iskompleksiranih ljudi koji tuđe neznanje koriste kako bi prikazali svoje.

Prava slika Vučićevog lika i dela…

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti