VUČIĆ POLUDEO: Sledeće godine dovodi pedere iz čitave Evrope da prave paradu u Srbiji!

Obavezno pročitajte

Šizofrenija Aleksandra Vučića vidljiva je svuda i na svakom koraku. Ta njegova šizofrenija uslovljena bipolarnim poremećajem ličnosti kojoj je odavno bilo potrebno kliničko lečenje prelica se i izlila svuda po državi. Aleksandar Vučić i njegova stranka nazadnjaka su puko i ogoljeno lice istinskog zla. Dok laže o nezavisnoj i suverenoj politici koju navodno vodi iz donjih internih delova Angele Merkel samo mu vire pertle. Dok laže o uspesima njegove nacionalne politike na Kosovu i Metohiji sedi sa ratnim zločincem i teroristom Hašimom Tačijem u vašingtonskom stejkhousu gde dok krka strip stejk uživa u vinu kojim ga časti taj isti ratni zločinac, terorista i ubica Srba Tači.

Dok Vučić laže i neverovatnim ekonomskim i privrednim uspesima sam je za devet godina njegove vladavine Srbiju zadužio više nego Tito, Milošević, Đinđić, Koštunica i Tadić zajedno. Tako je duplirao srpski javni dug od njegovog dolaska na vlast a da je ekonomija u zemlji i dalje u očajnom stanju. O tome najbolje svedoče katastrofalni spoljno-trgovinski bilansi i gubici koji se mere desecima milijardi evra.

Najodvratnije u tom njegovom ludilu je činjenica da je juče bio gost Viktora Orbana u Budimpešti gde je govorio na četvrtom demografskom forumu o tome kako podstaći natalitet i popraviti demografsku sliku Srbije. U isto vreme Srbija je prvi put u svojoj istoriji od kada se mere ti podaci u protekloj godini imala samo 62.000 novoređenih beba i preko 115. 000 umrlih. katsrofalni podaci za bilo koju zemlju a naročito Srbiju iz koje plus svake godine ode oko 50.000 ljudi i to trbuhom za kruhom kako bi sebi i njihovim porodicama mogli da obezbede najsovniju egzistenciju.

- Advertisement -

Dok je tako govorio o prirodnoj porodici, deci i natalitetu u Budimpešti glumataju nekakvog političara i državnika od centra Beograda je pre koji dan napravio zabranjeni grad u kome su samo mogli da šetaju lokalni i uvozni homoseksualci. Koje je branimo čitavom brigadom beogradske policije plus policijskim pojačanjem koje je pristiglo iz svih delova Srbije. Tako je Vučiću i njegovom režimu oličenom u Ani Brnabić mnogo stalo da prirodne porodice i rađanje deca i nataliteta u Srbiji da će dogodine na ulice Beograda pored lokalnih homoseksualaca izvesti i evropske homoseksualce koje će dovući iz svih delova Evrope.

Tako će Aleksandar Vučić, Ana Brnabić i srpska napredna stranka uz pomoć koalicinih dupelizaca iz SPS-a i i Ivice Dačića od Beograda napraviti Sodom i Gomoru jer su od smrtnog greha sodomije napravili državni projekat koji prate inače svi propagandni sadržaji. I to u gradu koji je njegov osnivač posvetio Presvetoj Bogorodici. Samo da Srbija i Beograd zbog par ludaka u vrhu države ne prođu kao pravi Sodom i Gomora jer Bog dugo trpi al jako bije.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Zelenski: Potrebne su nam „samo“ tri pobede

Ukrajina mora da izvojuje „pobede“ kako bi ubedila skeptike u Kongresu SAD i EU da joj pruže pomoć, kao...

Još priča na sličnu temu