Vučić opet o zaustavljanju Danila: Albanski policajci uperili puške u njega i pitali „ime oca?“

Obavezno pročitajte

Aleksandar Vučić objavio je da su albanski policajci kod Podujeva, u njegovog sina Danila uperili puške tražeći da po svaku cenu skine majicu s natpisom „Predaja nije opcija“, ali da to nisu uspeli.

Tek sada sam saznao šta se sve dešavalo na KiM. Poslednji put kada su zaustavili Danila, nedaleko od Podujeva, albanski policajci tražili su da, po svaku cenu, skine majicu na kojoj je pisalo ‘Predaja nije opcija’. Danilo nije pristao, a onda su uperili puške u njega i pitali ‘Ime oca?’ On je odgovorio: ‘Aleksandar! To je moj tata i vaš predsednik!’ Majicu mu nisu skinuli, obraz mu nisu ukaljali. Predaja nije opcija!

- Advertisement -

Vučić je prethodno izjavio da su „tzv. kosovski policajci“ automobil u kome je bio njegov sin tri puta zaustavljali i pretresali.

Čestitam Aljbinu Kurtiju na hrabrosti. Kurti nije tako hrabar kada je u mom društvu, ali jeste kada pošalje neke druge da se iživljavaju na tuđoj deci. Samo nek nastavi. Predaja nije opcija, za to bi se neki uplašili„, rekao je Vučić.

Vučićev sin je zaustavljen na izlazu sa auto-puta, u selu Trude, nakon skupa u Gračanici povodom Vidovdana. Posle liturgije, Danilo Vučić je viđen kako se kreće kroz Gračanicu, u pratnji grupe Srba i pripadnika obezbeđenja, dodali su.

Source021

Ostavite komentar

Najnovije objave

PJONGJANG: Svako mešanje u naše operacije sa izviđačkim satelitima je objava rata

PJONGJANG – Severna Koreja je danas saopštila da će svako mešanje u svoje operacije sa izviđačkim satelitima smatrati objavom rata...

Još priča na sličnu temu