VUČIĆ NAPAO SNS I ISMEJAO SVOJE BIRAČE: Izvinjavam se u ime stranke koje vodim!

Obavezno pročitajte

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić večeras se na svom profilu na Tviteru izvinio doktoru Predragu Konu i Kriznom štabu zbog napada na njih koji dolaze iz Srpske napredne stranke. Jedan od redovnih kritičara Kriznog štaba Vladimir Đukanović i večeras je u emisiji „Hit tvit“ negativno govorio o lekarima, što je naišlo na Vučićev „bes“.

– Izvinjavam se dr Кonu i Кriznom štabu zbog napada koji dolaze i iz stranke koju vodim. Izvinjavam im se, jer to ničim nisu zaslužili. Nažalost, u Srbiji se najmanje ceni odgovornost, a da pobedimo politikanstvo i neozbiljnost, biće nam potrebno još mnogo vremena – napisao je predsednik Vučić na svom profilu na Tviteru.

Podsetimo, Aleksandar Vučić, urednik „Hit tvita“, izabrao je goste, dao instrukcije o tome šta da pričaju i kako da se ponašaju da bi sve izgledalo „verodostojno i nenaručeno“, da bi potom napao članove SNS-a.

- Advertisement -

Poslanik SNS Vladimir Đukanović žestoki je kritičar Kriznog štaba. Redovno objavljuje statuse na društvenim mrežama, a neke od njih čak mora i da briše.

U jednoj od novijih objava, Đukanović je pitao Krizni štab „da li ćemo smeti da dišemo ili će i to da nam zabrane“.

Ostavite komentar

Najnovije objave

FILMSKI DEBI AKADEMIKA MRĐANA BAJIĆA

Dopisni član Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU) Mrđan Bajić, inače jedna od najvećih uzdanica odlazećeg predsednika SANU Vladimira...

Još priča na sličnu temu