15 C
Belgrade
četvrtak, 6 oktobra, 2022

VUČIĆ MISLI DA SU SRBI LUD NAROD: Ana Brnabić pokazala stručnost i posvećenost

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naveo je u obrazloženju odluke da predloži Anu Brnabić za mandatarku da ona „poseduje stručne i lične kvalitete za obavljanje funkcije predsednika Vlade“ i da ga je uverila da može da obezbedi izbor Vlade Srbije.

– Ukazujem svoje poverenje Ani Brnabić, imajući u vidu da je u prethodnom periodu vredno i naporno radila čime je pokazala posvećenost i stručnost u obavljanju odgovorne i zahtevne funkcije predsednika Vlade – naveo je Vučić u obrazloženju odluke, koju je 27. avgusta dostavio Skupštini Srbije, objavljeno je na sajtu parlamenta.

- Advertisement -

Kako je naveo, nova predsednica Vlade Srbije „svojim predanim radom i energijom nastaviće da radi na daljoj realizaciji strateških ciljeva naše zemlje, sprovodi reforme realnog i javnog sektora što će obezbediti dalje poboljšanje opšteg poslovnog i investicionog ambijenta i ubrzanje započetih procesa na evropskom putu Srbije“.

– Zadatak predsednika Vlade je da bude posvećen očuvanju mira i stabilnosti i da se odgovorno suočava sa svim izazovima tokom obavljanja ove nimalo lake dužnosti, u cilju bolje budućnosti svih građana Srbije – naveo je Vučić.

- Advertisement -
SourceMediji
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti