11.8 C
Belgrade
sreda, 28 septembra, 2022

VUČIĆ I NOVI ZADATAK: Ukloniti Rusiju iz Srbije, PRIZNATI TZV. KOSOVO!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Nikada u istoriji Skupština Srbije nije bila ovoliko dugo bez predsednika. Posle više meseci dobili smo nevoljnog predsednika Skupštine i vladu reda radi. Dačić će biti čuvar plaže u zimskom periodu. Sve ovo je potvrda je bojkot izbora uspeo i da je ogoleo Vučićev režim.

Ovo za „Centar“ i „Srbin info“ ističe Đorđe Vukadinović i naglašava su posebno nagrađeni oni ministri koji su imali najviše afera u prethodnom periodu.

– To su Vulin, Stefanović, Nedimović, Zorana Mihajlović… Predsednik Srbije kao da voli grešnike, valjda ih tako lakše kontroliše. Jedino je Ivica Dačić degradiran unapređenjem.

- Advertisement -

Vučić je krenuo pitem Mila Đukanovića i kada je Rusija u pitanju. Vašingtonski sporazum je bio čin veleizdaje, ali i šamar Rusiji. Ne samo da je ponizio sebe, Vučić je u Vašingtonu ponizio i Srbiju. Rusi su do Vašingtona zatvarali oči pred raznim Vučićevim incidentima, ali je sporazum koji je potpisao bila kap koja je prelila čašu.

Ova vlada će imati za zadatak da skloni Rusiju iz Srbije. Interesantno je da su svi skočili da poginu i objave rat Rusiji kada je Mariha Zaharova napisala tvit o AV, a kada Tramp ponižava Vučića, kada poredi Srbe sa divljim plemenima i govori kako se Vučić grlio i ljubio sa Hotijem, oni ni da se oglase.

Pošto „žutih“ više nema ili su u SNS jatu, sada je predsednik Srbije smislio da se više ne bori protiv žutih tajkuna, već protiv mafije. Bore se protiv mafije u zemlji gde oni vladaju osam godina!? Jedino ako je u pitanju sukob među njima, pa se najavljuje borba protiv mafije.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti