VRELE BEOGRADSKE NOĆI NIKITINA I VOLOHONSKOG

Obavezno pročitajte

Javnost je upoznata da lažni ruski opozicionari Pjotr Nikitin (agent FSB) i Vladimir Volohonski (agent GRU), već duži vremenski period zajednički deluju i maltene se ne razdvajaju.

- Advertisement -

Međutim, njihovi kontinuirani kontakti nisu samo rezultat njihovog zajedničkog angažovanja na planu razbijanja ruske opozicije, već i burne homoseksualne veze u koju su nedavno uplovili.

Naime, Volohonski je kao stari umobolni predator, osetio psihičku nestabilnost Nikitina (koji se inače i leči u beogradskoj privatnoj psihijatrijskoj klinici Sunce, o čemu smo već izveštavali), i iskoristio priliku da mu se približi i osvoji ne samo srce, već što bi naš narod rekao, i „zadnji trap“.

Inače, njihova homoseksualna veza obiluje brojnim trzavicama. Tako na primer, kada su u pitanju tematske večeri na kojima se neformalno okupljaju ruski opozicionari u Beogradu, Volohonski često pravi ljubomorne scene Nikitinu.

Da li će tako i biti 1. februara kada će se ruski opozicionari okupiti u beogradskom kafeu „Krokodil“. A možda je i pravo pitanje da li će u svoju vrelu igru Nikitin i Volohonski uključiti i mladu nadu ruske opozicije Ilju Zernova.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Akademik Nebojša Lalić na prodaju

Akademik Nebojša Lalić, koji se na predstojećim izborima za novo rukovodstvo SANU, kandidovao za novog generalnog sekretara Akademije, ponudio...

Još priča na sličnu temu