BIVŠI UDBAŠ ZABAVLJA NAJGORI TALOG: „Pušku, raketu ili haubicu nazvati po Novaku“ (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Redovni gost režimskih medija, bivši pripadnik Državne bezbednosti Božidar Spasić, svakim novim gostovanjem zaprepasti javnost neverovatnom količinom lupetanja. Spasić je poznat kao neko ko ne bira reči kada hvali režim, ali ovoga puta hvalio je Novaka Đokovića i to na najbizarniji mogući način.

Gostujući na TV Hepi kod Milomira Marića, on je dao predlog da neko od novih oružja nazove po Novaku Đokoviću, ne bi li se neprijatelji na taj način uplašili.

- Advertisement -

– Imam predlog za ministra odbrane gospodina Miloša Vučevića da prvu pušku, raketu, haubicu, bilo šta što naša vojna industrija proizvede, da nazovemo po Novaku (Đokoviću prim. nov.).

Ovu pušku i ovo, tu raketu kad nazovemo… ej, i da piše „Nole“, jer će onaj prema kome će ona krenuti, recimo prema Šiptarima dole na Kosovu, kad podivljaju. Tačno će znati preciznost udaraca, jer je to Nole, video si kako udara – istakao je Božović, nakon čega je čak i Marić ostao zatečen.

Osim što najboljeg svetskog tenisera uvlači u svoje morbidne tokove misli, Spasić ratnohuškačkom retorikom preti Albancima na Kosovu, ne sumnjajući da će do sukoba doći, kako kaže, „kad podivljaju“.

Navikli smo na razne svakodnevne budalaštine dežurnih glasnogovnornika režima, ali čak iako je od Spasića, mnogo je…

Ostavite komentar

Najnovije objave

GLASAČKA DIJASPORA IZ LUKSEMBURGA I HANOVERA PREVARENA

Po starom dobro oprobanom receptu računovođe DPS-a i ovog puta ostaviće glasače iz dijaspore na cedilu. Koliko DPS vodi računa...

Još priča na sličnu temu