Voditelj emisije „Mentalno razgibavanje“ kaže da je napadnut na auto-putu

Obavezno pročitajte

Marko Stepanović, jedan do voditelja i autora emisije „Mentalno razgibavanje“ potvrdio je za N1 da je napadnut na autoputu Beograd – Zagreb kada je nepoznata osoba vozilom pokušala da izazove saobraćajni udes.

„Krenuo sam auto-putem ka svom selu. Pokušao sam da se isključim pre prve naplatne rampe. Pošto je pumpa bila zatvorena, vratio sam se u levu traku i nakon toga se pojavio čovek iza mene u džipu, počeo je da trubi, da me psuje. Obišao me je sa desne strane, vređao me sve vreme, a kad sam mu odmahnuo rukom, on je svojim automobilom počeo da se kreće ispred mene. Ako bih pokušao da odem u drugu traku, on bi takođe to učinio. On me je zapravo pratio sve vreme, pokušavajući da me zaustavi, kako bi se obračunao sa mnom“, naveo je ranije Stepanović za Nova.rs.

- Advertisement -

On kaže da to nije bio običan saobraćajni problem.

„U prilog tome govori to što me je pratio dvadesetak kilometara, a u jednom trenutku smo bili u riziku da nas obojicu udari šleper. Nakon toga sam dao gas sa namerom da se dočepam prve naplatne rampe, kako bih uspeo da dođem do policije. On je vozio iza mene sa namerom da me udari u gepek. U jednom trenutku sam uspeo da izvadim telefon i napravim kratak video zapis koji sam predao policiji. Kako sam prešao naplatnu rampu stao sam sa strane, pozvao policiju, koja je došla u roku od 15 minuta. Postupili su profesionalno, uzeli moje podatke i ja sam im predao snimak. Napadač me je pratio do poslednjeg isključenja, pre prve naplatne rampe, a nakon toga mu gubi trag. Čim ga policija privede prepoznaću ga bez problema“, ističe Stepanović.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

Rusija će pobediti u specijalnoj operaciji u Ukrajini rekao je Putin

Predsednik Rusije Vladimir Putin poručio je da nema nikakve sumnje da će Rusija pobediti u specijalnoj operaciji u Ukrajini. „Mi...

Još priča na sličnu temu