VLADO GEORGIEV: Jači je Ostrog od svake NATO i nuklearne bombe

Obavezno pročitajte

Georgiev poručio prethodnoj vlasti

Muzičar Vlado Georgiev bio je gost jutarnjeg programa „Probudi se“ na televiziji Nova S. On je u razgovoru sa Nevenom Madžarević diskutovao o nedavno održanim izborima u Crnoj Gori, ali i činjenici da je nekoliko dana pre toga vraćen sa granice jer, kako mu je rečeno, predstavlja opasnost po unutrašnju bezbednost te zemlje.
“Ja sam prvo počeo sa opasnim ljubavnim pesmama, kad uz to izjaviš nešto usput, da ti nije neko po volji, onda to bude neki početak.

A kad kreneš da se obračunavaš sa muzičarem koji ima svoj stav, onda se može desiti da taj muzičar zaćuti. A možda bude neko kao ja, pa da od tog posla nema ništa”, rekao je Georgiev na početku.

- Advertisement -

Prema njegovim rečima, on je dva sata bio van kolone na granici, da bi mu nakon toga usledili rešenje koje je ponižavajuće.

“Piše da sam nacionalno i bezbednosno opasan i da mi se zabranjuje ulazak. Bez ikakvog obrazloženja. Kao kriminalca su me tretirali. Tipski papir sam dobio”, naveo je Georgiev, dodajući da će uskoro otići u Crnu Goru.

Georgiev,
25, June, 2016, Belgrade – Concert of Vlado Georgiev held on stadium Tasmajdan. Vlado Georgiev. Photo: Stefan Tomasevic/ATAImages 25, jun, 2016, Beograd – Koncert Vlade Georgieva odrzan na stadionu Tasmajdan. Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

“Milo Đukanović neće pustiti da ovo prođe tek tako. O tome se uveliko priča, ljudi se upozoravaju. Uprkos tome, DPS je luzerska, odlazeća partija. Ta diktatorska stranka je najavila skup u Podgorici. Pošto su oni ‘veliki građani, mi smo svi ostali za njih ‘srednji vek’. Mnogo je opasno što niko od njih nije rekao da sad može da se zarazi koronom, ako dođe cela Crna Gora, kako najavljuju”, naveo je Georgiev.

U Crnoj Gori je tempirana bomba u vazduhu do konstituisanja vlasti, kaže Georgiev u razgovoru sa Nevenom Madžarević.

“Milo je sinoć trtljao i baljezgao. To je čovek koji je poželeo odjednom da nešto kaže”, kratko je prokomentarisao muzičar.

Na pitanje koliko ga je koštalo to što je vraćen sa granice, Georgiev je odgovorio:

“Koštalo me je što nisam mogao da vidim majku u bolnici, što nisam mogao da odem u Herceg Novi. Košta živaca. Ne računam novac, ako tako računate, nikada niste zadovoljni.”

Za kraj, poručio je da Crnoj Gori treba pružiti priliku za drugačiju stvarnost.

“Stalno gledamo jednu istu Crnu Goru. Sad ćemo videti kako će biti. Imam drugove i Hrvate i muslimane. Ne želim da potpadamo pod Milov uticaj. Samo ću reći ovo, jači je Ostrog od svake NATO i nuklearne bombe”.

SourceNova S

Ostavite komentar

Najnovije objave

MIROLjUB MILANOV KONTROVERZNI UČESNIK EMISIJE „PROVODADžIJA“ NA METI FEHLINGERA I STOJKOVIĆA

Nakon skandaloznih internet objava funkcionera EU Gunter Fehlingera (Gunther Fehlinger), našoj redakciji je obratio Miroljub Milanov iz Niša, koji...

Još priča na sličnu temu