VLADIMIR PUTIN: Oprosti im Bože, ne znaju šta rade!

Obavezno pročitajte

Predsednik Rusije Vladimir Putin osvrnuo se na planove Anglikanske crkve da razmotri ideju rodno neutralne zamenice za Boga, istakavši da oni ne znaju šta rade.

„Kao što je objavljeno, Anglikanska crkva planira – istina, za sada samo planira – da razmotri ideju rodno neutralnog Boga. Šta reći? Oprosti im Bože, ne znaju šta rade“, kazao je ruski lider.

- Advertisement -

On je dodao da milioni ljudi na Zapadu shvataju da ih vode u pravu duhovnu katastrofu.

„Treba otvoreno reći, elite gube pamet, a izgleda da tome više nema leka“, istakao je on.

Zapad koristi i crnog đavola protiv Rusije

Zapad je spreman da upotrebi bilo koje sredstvo za borbu protiv Rusije, uključujući teroriste i neonaciste sve dok služe njihovim ciljevima, rekao je predsednik Rusije Vladimir Putin u obraćanju Federalnoj skupštini.

„Njih je baš briga. Njima na Zapadu je svejedno na koga će staviti ulog u borbi protiv Rusije. Najvažnije je da ratuju protiv nas, naše zemlje. Dakle, mogu da iskoriste sve, a videli smo da je tako i bilo. I teroriste i neonaciste, ma i crnog đavola, Bože oprosti. Samo da izvršavaju njihovu volju i da služe kao oružje protiv Rusije“, istakao je Putin.

Zapad „pustio džina iz boce“

Tokom proteklih decenija Zapad je „pustio džina iz boce“ i čitave regione gurnuo u haos, istakao je ruski lider.

„Na nedavno održanoj Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji čule su se beskrajne optužbe na račun Rusije. Stiče se utisak da je sve to učinjeno samo da bi se zaboravilo šta je uradio takozvani Zapad u poslednjim decenijama. Oni su pustili džina iz boce, cele regione su gurnuli u haos“, rekao je Putin u obraćanju Federalnoj skupštini.

Kako je dodao, po procenama američkih vojnih stručnjaka, usled ratova koje su pokrenule SAD nakon 2001. godine poginulo je skoro 900.000 ljudi, dok je preko 38 miliona postalo izbeglice.

„Sve to oni sada pokušavaju da izbrišu iz sećanja čovečanstva, prave se da ništa od toga nije bilo. Ali to niko u svetu nije zaboravio“, rekao je ruski lider.

Rusija se ne bavi „lovom na veštice“

Građani koji su krenuli putem izdaje odgovaraće po zakonu, ali Rusija se neće baviti „lovom na veštice“, rekao je Putin.

„Ko god je krenuo putem direktne izdaje, izvodeći terorističke i druge zločine usmerene protiv bezbednosti našeg društva, teritorijalnog integriteta zemlje, odgovaraće po zakonu. Ali mi nikada nećemo biti kao kijevski režim i zapadne elite koji su se bavili i koji se bave lovom na veštice“, rekao je ruski lider.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu