18.6 C
Belgrade
nedelja, 14 avgusta, 2022

VIDEO: Devojčica prekrila uši psu da se ne uplaši petarde

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Zanimljiv snimak iz Kine prikazuje devojčicu kako štiti uši psa od zvukova pucanja petardi koje su padale u blizini. Video je snimljen u Gao’anu neposredno pre proslave lunarne kineske Nove godine.

Na snimku se može videti kako devojčica u ružičastom stoji na uglu ulice pored malog psa kojeg tapše po glavi. Van ekrana se mogu čuti eksplozije vatrometa ili petardi, što je nateralo devojčicu da rukama prekrije uši psu, kako bi sprečila da se uplaši.

Kad su zvukovi pucanja prestali, podigla je ruke s ušiju i nastavila da mazi psa. Prema Newsflare-u, majka devojčice, gospođa Vant, rekla je da je pokrivala uši svoje ćerke svaki put kada se u blizini začuo vatromet, umirujući je i govoreći joj da nema čega da se plaši. Glasne eksplozije poput onih uzrokovanih vatrometom ili petardama mogu uzrokovati teskobu ili strah kod životinja, uključujući pse, i mogu izazvati reflekse panike kod nekih pasa, zbog čega oni mogu pobeći. Iz tih razloga preporuka je da se pas tokom proslava zaštiti i premesti na mirnija mesta. 

- Advertisement -
Source021
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti