SVE JE JASNO: Član klana Velje Nevolje radi sa Andrejom Vučićem u Narodnoj banci

Obavezno pročitajte

Potpredsednica Stranke slobode i pravde, Marinika Tepić, gostovala je u emisiji „Dobar, loš, zao“, Marka Vidojkovića i Nenada Kulačina, i ekskluzivno otkrila da je član klana Velje Nevolje zaposlen kao obezbeđenje u Narodnoj banci Srbije.

– Ja sam saznala, ako ste gledali snimak sa inauguracije, kada je onaj krupni ćelavi čovek davao naređenja, tu uz njega, isto jedan tako razbacani čovek sa naočarima, za koga su mi rekli da je zaposlen u obezbeđenju Narodne banke Srbije i da se zove Milan Tomić – otkrila je Tepićeva.

Ona kaže da je Tomić u novoformiranom sindikatu SNS, pošto su neke sindikate skrajnuli, a napravili svoje. Zatim je otkrila i vezu Tomića u NBS.

- Advertisement -

– Onda ja pomislim, ko još radi u NBS, pa „prvi brat Srbije“.

Na pitanje Vidojkovića da potvrdi da je Milan Tomić, iz klana Nevolje, zaposlen u NBS kao obezbeđenje, potpredsednica SSP odgovara:

– U obezbeđenju, da.

Podsetimo, Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, i Marko Miljković uhapšeni su 4. februara po nalogu Tužilaštva u velikoj akciji BIA, MUP i Tužilaštva.

Ovim je pokrenuta tema o sprezi države i organizovanog kriminala.

SourceNova RS

Ostavite komentar

Najnovije objave

PANIKA NA PODGORIČKOM AERODROMU.

Danas se na podgoričkom aerodromu odigrala scena koja može parirati gotovo svim holivudskim akcionim hit filmovima. Naime, pilot poljske...

Još priča na sličnu temu