VANREDNO OBRAĆANjE OBRADOVIĆA: Hitno oslobodite Dejana Petra Zlatanovića!

Obavezno pročitajte

„Tražim hitno puštanje na slobodu pritvorenih Dejana Petra Zlatanovića i Damnjana Kneževića jer nisu učinili nikakav čin rušenja ustavnog poretka već upravo suprotno. Ustavni poredak ruše oni koji nameravaju da potpišu antiustavni francusko-nemački sporazum o priznanju lažne države Kosovo“, rekao je Boško Obradović u vanrednom obraćanju.

„Apsolutno je neprihvatljivo ovo njihovo nepravedno i protivpravno hapšenje i zadržavanje u pritvoru. Upravo je suprotno potrebno, da nadležni državni organi gone one koji su spremni da krše Ustav i potpišu jedan sporazum kojim se odričemo od dela naše državne teritorije.

- Advertisement -


Posebno zabrinjavaju informacije da je Damnjan Knežević pretučen u pritvoru, a da je Dejan Petar Zlatanović stupio u štrajk glađu što posebno ugrožava njegovo zdravlje. Zato je vreme da se čitava javnost u Srbiji pobuni protiv ove nepravde koja je u toku jer na ovaj isti način ako ne dignemo danas svoj glas, može biti pritvoren bilo ko, ko se protivi aktuelnoj vlasti i ko je za očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije.

Zar smo dotle došli da u zatvore idu oni koji su za poštovanje Ustava i za odbranu i očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije.

Sloboda za Damnjana i Dejana!

Ostavite komentar

Najnovije objave

SPREMA SE NAPAD NA JAKOVA MILATOVIĆA!

Kako nezvanično saznajemo iz krugova jedne od bezbednosnih službi iz regiona, Jakov Milatović je ozbiljno bezbednosno ugrožen i ne...

Još priča na sličnu temu