PREDSTAVA: Članove Vlade Srbije vakciniše isti čovek, Vulin prima preko rukava!

Obavezno pročitajte

Vakcinu su prethodnih dana primili pojedini članovi Vlade, a ono što javnosti nije promaklo jeste da je svaki put imunizaciju obavljao isti medicinski tehničar.

– Čovek od poverenja…tehničar koji daje vakcinu osobama sa fotografija. Ili radi 24 sata, ne može da se promaši njegova smena.

Kisić, Kon, Brnabić, Vulin imali su izgleda poseban tretman kada su primali, jer je se da sve prođe bezbrižno po njih, pobrinuo samo jedan čovek.

On je primetni tihi junak na svakom snimku članova Vlade, te se postavlja logično pitanje da li političari imaju svog VIP tehničara ili se zadesio baš ovakav raspored smena na „Torlaku“.

Javnost je, međutim, pored konstantnog angažmana imala zamerke i na njegovu tehniku imunizacije. Najviše se polemika vodila oko toga kako je Vulin primio vakcinu „preko rukava“.

Što bi rekli teoretičari zavere, tehničara su angažovali zato što ima laku ruku ili zato što postoji neka vrsta tajne koju znaju samo visoki zvaničnici i ovaj čovek.

Ostavite komentar

Najnovije objave

ANA BRNABIĆ: Kurti nas je doveo na ivicu rata, blizu smo odluke da vratimo vojsku na Kosovo i Metohiju

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, koja ispraća na aerodromu "Nikola Tesla" prvi let na novoj avionskoj liniji između Beograda i...

Još priča na sličnu temu